Noul Logan MCV si seria limitata Duster Aventure

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 05.03.2013 16:15 | Publicat in LIFESTYLE | Tipareste pagina

După noile Dacia Logan, Sandero şi Sandero Stepway, Dacia îşi completează oferta şi prezintă Noul Logan MCV, un break spaţios la un preţ accesibil, precum şi seria limitată Duster Aventure, un 4X4 cu personalitate.

Noua Dacia Logan MCV

Lansat în 2006, break-ul Logan MCV a fost achiziţionat de peste 380 000 de clienţi din peste 40 de ţări. După ce a prezentat cu succes anul trecut, noile Logan, Sandero şi Sandero Stepway, Dacia îşi completează oferta cu Noul Logan MCV.
Asemenea noilor Logan şi Sandero, noul Logan MCV adoptă un stil exterior modern, specific modelelor break şi un design interior atrăgător. Încăpător şi funcţional, Noul Logan MCV oferă, datorită dimensiunilor sale, un spaţiu interior generos, cu 5 locuri, şi un portbagaj cu un volum de 573 litri. Noua Dacia Logan MCV nu face niciun fel de compromisuri ! Modelul propune, pe aproape toate pieţele, prestaţii superioare pentru un preţ comparabil cu cel al predecesorului său.
Noua Dacia Logan MCV este mai bine echipată şi oferă un plus de confort şi de siguranţă. Printre dotările disponibile în serie, încă de la primul nivel de echipare, se numără sistemul de control al stabilităţii ESP, direcţia asistată, airbag-urile laterale (pentru toate pieţele unde se comercializează motoare Euro5) şi bancheta spate rabatabilă 1/3-2/3 (în toate ţările de comercializare).
Modern, Noul Logan MCV oferă o gamă largă de echipamente: sistemul multimedia MEDIA NAV, limitatorul/regulatorul de viteză, asistenţă la parcarea cu spatele şi funcţia Eco mode. Noile motorizări benzină TCe 90 şi Diesel asigură o plăcere mai mare la condus, dar şi un consum redus, precum şi emisii de CO2 mai scăzute. Noua Dacia Logan MCV va putea fi comandată începând din al doilea trimestru 2013.
La fel ca în cazul Noilor Logan şi Sandero, noul Logan MCV este disponibil cu două motoare pe benzină: motorul 1.2 16v 75, polivalent şi economic atât la cumpărare cât şi la utilizare, şi noul motor turbo pe benzină cu trei cilindri TCe 90, simbol al expertizei Grupului Renault în domeniul mecanic. Acest propulsor cântăreşte cu 15 kg mai puţin decât un motor de putere echivalentă. El asigură reprize şi acceleraţii suple şi energice. În plus, noul motor îmbină plăcerea de a conduce cu un consum scăzut de combustibil (5 l/ 100 km) şi un nivel al emisiilor de CO2 de numai 116 g / km.
Economic şi propunând un volum de încărcare record (573 litri), Noul Logan MCV oferă cel mai bun raport consum/volum de încărcare din categoria sa. Modelul este astfel cea mai bună propunere pentru clienţii care au nevoie de o capacitate mare de transport pentru un cost de consum redus.

Seria Limitată Duster Aventure

Această serie limitată adoptă un look robust şi original. Echipat cu o rampă de proiectoare, cu un sistem de navigaţie Garmin şi cu covoraşe de cauciuc, Duster Aventure îi va atrage pe şoferii dornici de escapade în natură. Stickerele specifice de mari dimensiuni, al căror model este reprodus şi pe tapiţeria interioară adaugă un plus de personalitate noii serii limitate. Duster Aventure este disponibil în două nuanţe - Blanc Glacier şi Noir Nacré. Această versiune păstrează toate atributele care au contribuit la succesul modelului Duster - stil, spaţiu interior, prestaţii specifice unui veritabil 4x4 – adăugându-i un plus de caracter, în condiţiile unui preţ accesibil. Seria Limitată Dacia Duster Aventure va fi comercializată în 16 ţări începând din aprilie 2013.
Cu costurile sale de întreţinere scăzute şi cu garanţia de 3 ani / 100 000 km, gama Dacia, recunoscută pentru fiabilitatea sa, reprezintă mai mult decât oricând oferta ideală pentru conducătorii avizaţi.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.