Regina R&B, Cristina Spatar, mama de fata

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 10.04.2012 19:50 | Publicat in LIFESTYLE | Tipareste pagina

Regina R&B, cântăreaţa Cristina Spătar a născut, marţi, o fetiţă de 2.840 de grame şi 47,5 centimetri. Atât mama, cât şi micuţa Aida Maria se simt bine şi vor petrece Sărbătorile Pascale în familie.Cristina Spătar este căsătorită cu omul de afaceri Alin Ionescu şi mai au împreună un fiu de doi ani şi şapte luni.

Spatar Maria Cristina s-a nascut pe data de 17 Iunie 1972 in Onesti.

A terminat liceul "Nadia Comaneci", profilul filologie, dupa care a urmat cursurile de fotomodele "Flash Publicity". A urmat si cursurile scolii populare de arta, sectiunea "canto" in Bucuresti.
A debutat prin a canta muzica folk, impreuna cu sora sa Narcisa, la varsta de 12 ani. A fost eleva profesorului Eugen Bertea din Onesti. A participat la diferite festivaluri judetene de muzica usoara unde a castigat multe premii importante. A debutat oficial in cadrul festivalului de la Mamaia '91. Abordand mai multe feluri de muzica, s-a regasit in stilul sau preferat, rhythm'n'blues. Cel care a incurajat-o sa cante acest gen de muzica a fost Roby G, compozitorul si orchestratorul primului sau album care a aparut dupa 2 ani de munca asidua, in anul 2000 si care s-a intitulat "Ramai langa mine".

 

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.