Secretul tineretii vesnice?

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 07.03.2012 20:06 | Publicat in LIFESTYLE | Tipareste pagina

O americancă de 70 de ani a afirmat că ar fi găsit o fântână a tinereţii cu apă de ploaie.
La 70 de ani, Annette Larkins pare a avea cu 30 mai puţin.Conform acestei americance care locuieşte în Florida, trecătorii o confundă cel mai des şi îi spun că este fiica celui cu care s-a căsătorit în urmă cu 54 de ani.
Annette spune că nu a făcut nici o operaţie estetică. Septuagenara a mărturisit că secretul constă în faptul că duce o viaţă sănătoasă şi nu mănâncă decât legume crude crescute în propria-i grădină, pe care o întreţine cu mare grijă. dar asta nu este totul! Annette adună în acelaşi timp şi apă de ploaie, pe care o bea cât timp este proaspătă. Şi se pare că funcţionează, dacă o priveşti cum arată.
Dar Annette Larkins nu a făcut acest lucru toată viaţa. Septuagenara spune că a mâncat carne şi mâncare gătită o mare parte din viaţă.
Mai târziu a decis să devină vegetariană şi să se hrănească doar cu legume crude. e
Mult mai târziu s-a hotărât să bea apă de ploaie, un mod de viaţă pe care soţul regretă acum că nu l-a urmat, diferenţa dintre cei doi fiind evidentă. În plus, el este obligat să ia mai multe medicamente în fiecare zi, în timp ce soţia lui nu a luat niciodată nici mîcar o aspirină.
Annette a publicat până acum şi două cărţi secretul tinereţii fără bătrâneţe.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.