Specialitatea zilei: paianjeni prajiti... Pofta buna!

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 02.03.2013 20:56 | Publicat in LIFESTYLE | Tipareste pagina

Păianjenul prăjit este o delicatesă regională în Cambodgia.
În oraşul cambodgian Skuon (Cheung Prey, provincia Kampong Cham), distribuitorul de păianjeni prăjiţi, la o degustare de specialitate, este o atracţie populară pentru turiştii care trec prin acest oraş.
Păianjenii sunt crescuţi în găuri în pământ, în satele aflate la nord de Skuon, sau sunt căutaţi într-o pădure din apropiere.
Şi prăjiţi în ulei.
Nu este clar modul în care a început acest obicei.
Unii, în schimb, au sugerat că populaţia ar fi început să mănânce păianjeni din disperare în timpul anilor când la putere au fost khmerii roşii.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.