Taylor Swift, number one la American Music Awards

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 21.11.2011 15:33 | Publicat in LIFESTYLE | Tipareste pagina

Taylor Swift este marea câştigătoare a premiilor ediţiei din 2011 de la American Music Awards, cu trei premii obţinute.

Cântăreaţa americană Taylor Swift, câştigătoarea marelui trofeu de 'Artist al anului', a mai obţinut premiul pentru cea mai bună cântăreaţă de sex feminin din ţară şi premiul pentru cel mai bun album 'Speak Now'.
Alături de Swift, la titlul de 'Artist al anului' au mai concurat Lady Gaga, Katy Perry, Adele şi Lee Ueynd.
Cel mai bun cântăreţ în stil rock/pop a fost declarat Bruno Mars.
Cântăreaţa soul britanică Adele, 23 de ani, absentă de pe scenă până la sfârşitul anului din cauza unor probleme legate de corzile vocale şi care nu a fost prezentă nici la ceremonia de la Nokia Theatre, şi-a adjudecat trei premii - cel mai bun interpret de pop/rock, cea mai bună artistă contemporană şi cel mai bun album pop/rock pentru '21'.

 

Taylor Alison Swift (n. 13 decembrie 1989, Wyomissing, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii), este o cântăreaţă de pop-country. În 2006 a semnat un contract cu Big Machine Records, o casă de discuri independentă, unde îşi face debutul cu albumul “Taylor Swift” din care a lansat, ca prim single, piesa „Tim McGraw”. Acest single a fost urmat de alte patru piese ce au ajutat la vânzarea albumului în mai mult de 3,6 milioane de exemplare.
Al doilea album, „Fearless”, a fost lansat pe 11 noiembrie 2008 iar ca prim single a fost ales “Love Story”. Albumul a fost vândut în 1,5 milioane de exemplare.
Revista Forbes a clasat-o pe Taylor pe locul 69 în clasamentul celor cu cele mai mari venituri din 2009, după ce a câştigat $18 milioane.
Taylor a jucat şi în filmmul original ,,Friends Together Forever-Star Wars Camp , adând rolul personajului Belle.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.