Uite cine-i cea mai frumoasa Miss din Romania

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 03.08.2013 16:48 | Publicat in LIFESTYLE | Tipareste pagina

In urma competitiei nationale de frumusete Miss World Romania 2013 a fost aleasa Andreea Chiru ca reprezentanta a Romaniei in cadrul competitiei internationale de frumusete Miss World 2013.
Conditiile de participare au fost să aibă varsta cuprinsa intre 17-26 ani, minim 1.65 m inaltime.
S-au acceptat si candidatele cu orice fel de operatii estetice, regula care se aplica in toate competitiile internationale de frumusete.
Andreea Chiru, in varsta de 20 de ani, din Braila, a fost desemnata Miss World Romania 2013 si va concura in competitia internationala de frumusete Miss World 2013, care se va desfasura in Indonezia, in perioada 2 - 30 septembrie, alaturi de peste 100 de candidate din tot atatea tari din intreaga lume..
Andreea Chiru are 20 de ani, 1,77 metri inaltime, dimensiunile ei fiind 90-65-96.
Andreea este studenta in anul II la Academia de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Management.
In total, la competita Miss World Romania 2013 au participat 14 concurente din mai multe orase ale tarii.
Primul loc in clasament a fost ocupat de Monica Rusu din Cluj-Napoca, iar pe locul al doilea s-a clasat Madalina Buftea din Alba-Iulia.
Premiul de popularitate a fost primit de Ioana Braniste din Bacau (candidata cu cele mai multe like-uri pe pagina de Facebook oficiala Miss World Romania), in timp ce premiul Ambasad'Or a mers la Ioana Mihalache din Constanta, iar premiul Premier Palace Hotel and Spa - la Cosmina Serb din Mihailesti.

Creată in Marea Britanie, competitia Miss World a fost organizata pentru prima data in anul 1951, fiind prima competitie internationala de frumusete majora organizata la nivel mondial si cea mai longeviva competitie internationala de frumusete in acest moment.
Prima castigatoare a unei competitii internationale de frumusete majore din istorie si anume a titlului Miss World 1951 a fost suedeza Kiki Haakonson, fiind de altfel la acea vreme prima concurenta dintr-o competitie de frumusete care a purtat un costum de baie format din doua piese, la momentul respectiv (1951) acest lucru fiind tratat ca un act de mare curaj.
In 1986, celebra actrita Hale Berry a reprezentat SUA la Miss World.
Nu a castigat competitia dar, peste ani, munca i-a fost recompensata cu un trofeu Oscar.
O alta actrita celebra si-a facut debutul în showbizz, participand la Miss World în 1994.
Aishwarya Rai a castigat odata cu titlul Miss World, devenind în timp una dintre cele mai bine platite actrite de la Bollywood.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.