Vanessa Williams: Am fost violata

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 07.04.2012 17:46 | Publicat in LIFESTYLE | Tipareste pagina

Vanessa Williams a dezvăluit că a fost abuzată sexual la vârsta de zece ani.

Şi asta s-a întâmplat într-o carte intitulată "You have no idea" (Nu am nici o idee, în traducere), în care actriţa din serialul "Neveste disperate" (Desperate Housewives),în care frumoasa actriţă mărturiseşte trauma pe care a trăit-o în copilărie.
"Un cuplu de prieteni de familie care aveau o fiică m-au invitat să le vizitez prietenii din California. Aveau o fiică de 18 ani, Susan, care fuma, conducea o maşină şi era super-cool. Prietena mea, Nancy, şi eu am dormit într-o cameră de zi, când într-o noapte Susan a intrat în cameră şi mi-a ordonat să culc pe covor. Eram confuză şi nu reuşeam să-mi dau seama dacă e un joc sau altceva? În timp ce încercam să înţeleg, Susan a smuls pijama de pe mine", mărturiseşte Vanessa în revista People.
"Am fost împietrită şi nu am mai spus nimic până când a terminat, mi-a înapoiat chiloţii şi mi-a ordonat să nu spun nimănui."
A fost o experienţă dureroasă, care i-a schimbat viaţa. "După această călătorie în California, am simţit că ceva s-a schimbat în mine", recunoaşte ea.

Vanessa Lynn Williams s-a născut la New York, SUA, la 18 martie 1963 (49 ani), şi este atat actrita, cat si cantareata.
Albumele ei s-au vandut in peste 4 milioane de exemplare in intreaga lume. Albumul de debut a fost ,,The Right Stuff" si i-a adus trei nominalizari la premiul Grammy. Williams si-a facut debutul in 1986 cu ,,Under The Gun" si a continuat sa joace in ,,The Pick-Up Artist", ,,Another You" si ,,Harley Davidson and the Marlboro Man".
Prima sa aparitie intr-un rol principal a fost in ,,Eraser", alaturi de Arnold Schwarzenegger.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.