Zmeura de Aur pentru cel mai prost film...

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 24.02.2013 14:39 | Publicat in LIFESTYLE | Tipareste pagina

Zmeura de Aur, pentru prima dată acordate în 1981, sunt opusul Premiilor Oscar, premiindu-i pe cei mai slabi actori, scenarişti, compozitori, regizori, şi filme.

Premiul are forma unei zmeure, fixată pe un suport de plastic - valoarea aproximativǎ este de 4.89 dolari.
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 a primit trofeul pentru cel mai prost film, cel mai prost regizor (Bill Condon), cea mai proastă actriţă în rol principal (Kristen Stewart), cel mai prost actor în rol secundar (Taylor Lautner), cea mai proastă distribuţie, cel mai prost cuplu pe marele ecran şi cel mai prost remake/cea mai proastă continuare, în cadrul celei de-a 33-a ediţii a premiilor Zmeura de Aur.

În Saga Amurg: Zori de zi - Partea 2, mămica Bella (Kristen Stewart) se trezeşte transformată, în sfârşit, în vampir.

În timp ce soţul ei, Edward (Robert Pattinson) este încântat de frumuseţea, rapiditatea şi de extraordinarul ei autocontrol, Bella însăşi se simte mai vie ca niciodată.

Iar destinul prietenului său cel mai bun, Jacob Black (Taylor Lautner), pare să fie întrepatruns cu cel al excepţionalei sale fiice Renesmee (Mackenzie Foy).

Apariţia sa va uni familia extinsă, însă va provoca şi forţe care ameninţă să îi distrugă pe toţi.

Zmeura de Aur pentru cea mai proastă actriţă în rol secundar i-a revenit Rihannei, care şi-a făcut debutul pe marele ecran în Battleship.
Golden Raspberry Awards, mai scurt spus Razzie Awards, sunt recompense-parodie create de John J. B. Wilson în 1981, ca o contrapondere la premiile Oscar.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.