Editoriale

Editoriale şi analize despre tot ceea ce influenţează viaţa noastră cea de toate zilele. Nimic din ce este omenesc nu scapă fără o analiză atentă şi documentată.

 
POLITIA ROMANA vrea ca SOFERII sa fie dotati cu ARBORELE GENEALOGIC...

- Daca vin cu arborele genealogic, e bine? - am intrebat un poliţist. A dat din umeri şi s-a incruntat şi mai miliţieneşte la mine, de n-am priceput nimic. - Trebuie autentificat la notar? - mi-a mai scapat printre dinţi.

 
Moldova sedusa de soapta perfida a imperialismului rusesc

Votul antiunionist de ieri din Moldova a fost substantial, dand cu tifla politicienilor romani populisti care au fluturat in politica romaneasca unirea ca „obiectiv de tara”.

 
TrumpEXIT?...

Despre noi, romanii şi Romania, ştiţi cum se spune. Numai de bine!...

 
Si eu indraznesc sa cred in ROMANIA CORUPTIEI. Pana la moarte...

Sistemul nu va fi dezintegrat de indivizi adunaţi la o şueta, intr-o seara de toamna sau de primavara. Pot sa aiba IQ mai mare şi ca o mie de Albert Einstein la un loc.

 
In spiritul pietei. Cum statul isi fura singur caciula

Statul amesteca politicile de stimulare economica cu cele de asistenta sociala, creand disfunctii majore de functionare a intregului sistem.

 
Guvernul tehnocrat – o solutie de salvare a status quo-ului politic romanesc

Frica de justitie si lipsa bugetelor publice, folosite ca pusculite de campanie electorala, ii va face din ce in ce mai hotarati sa forteze demiterea guvernului.

 
De ce Romania e corabia nebunilor?

Poţi striga şi poţi latra pe reţelele de socializare şi pe uliţele patriei pana nu mai poţi. E degeaba. De ce va naufragia?

 
Scrisoare deschisa catre Dumnezeu. Si catre oameni...

Din ceea ce se vede in acest moment, viitorul pare a fi ingropat intr-o ceaţa a mizeriei morale şi a neputinţei de a ne vindeca de obsesii, de ziduri şi de garduri inchipuite...

 
ROMANIA IMPOSTURII Se mai poate face ceva? Unde sunteti voi, vitejii mei?...

O democraţie originala, de fanfaronada, o democraţie in care infractorii s-au integrat perfect in sistemul pus la cale de Ion Iliescu şi haita lui moştenitoare.

 
ROMEXIT. Voteaza pentru iesirea Romaniei din Uniunea Europeana!...

Sa spunem ca duminica va avea loc un referendum in Romania in care sa se voteze ieşirea Romaniei din Uniunea Europeana. Care va imaginaţi c-ar fi rezultatul?...

 
Cocina Locala a municipiului Timisoara

Inainte se vota electronic. Acum se voteaza manual. Inante se transmitea şedinţa Consiliului Local Timişoara pe internet. Inainte era spaţiu şi pentru cetaţeni...

 
Erectorala

Ceea ce se intampla in Romania nu mai este campanie electorala.