Editoriale

Editoriale şi analize despre tot ceea ce influenţează viaţa noastră cea de toate zilele. Nimic din ce este omenesc nu scapă fără o analiză atentă şi documentată.

 
Vai, domnule Sorin GRINDEANU, PUPATORII de SERVICIU va saluta!... Te pup, nebunule!

Pupatorii sunt guralivi şi sunt plini de adjective, mai ceva ca Adrian Paunescu pe vremea lui Ceauşescu. Pana la urma, oamenii au nevoie de un crez, de un lider. Şi matale eşti alesul, mesianica apariţie pe cerul politicii banaţene.

 
Suntem NEAM de CIRCARI... Care a normalizat DEMOCRATIA UITATULUI in GURA

Morala? Pe un om il poţi vindeca şi de cancer, dar de prostie nu o sa-l vindeci niciodata.

 
Baronatele coruptiei

Efectul acestui fenomen e mai distrugator decat terorismul sau decat cel mai cumplit razboi pe care l-am purtat vreodata. O schimbare a paradigmei social-politice in baronate poate fi pusa in practica doar printr-o inlocuire totata a elitelor politice locale.

 
RAZBOIUL HOTILOR cu PROSTII. Restul LUMII e nesemnificativ!...

Istoria omenirii este simpla ca buna ziua. O istorie a LACOMIEI. Un razboi - continuu - ECONOMIC, in care fiecare INDIVID se doreste a fi un MIC DUMNEZEU. Sa aiba impresia, cel putin pentru o clipa, ca este centrul universului...

 
Cine-i RINOCERUL din OGLINDA?...

Sunt ca Omul Sfarşit al lui Giovanni Papini, care a inţeles ca pana la urma tot razboiul asta existenţial se reduce la cele doua tabere: eu şi restul lumii.

 
POLITIA ROMANA vrea ca SOFERII sa fie dotati cu ARBORELE GENEALOGIC...

- Daca vin cu arborele genealogic, e bine? - am intrebat un poliţist. A dat din umeri şi s-a incruntat şi mai miliţieneşte la mine, de n-am priceput nimic. - Trebuie autentificat la notar? - mi-a mai scapat printre dinţi.

 
Moldova sedusa de soapta perfida a imperialismului rusesc

Votul antiunionist de ieri din Moldova a fost substantial, dand cu tifla politicienilor romani populisti care au fluturat in politica romaneasca unirea ca „obiectiv de tara”.

 
TrumpEXIT?...

Despre noi, romanii şi Romania, ştiţi cum se spune. Numai de bine!...

 
Si eu indraznesc sa cred in ROMANIA CORUPTIEI. Pana la moarte...

Sistemul nu va fi dezintegrat de indivizi adunaţi la o şueta, intr-o seara de toamna sau de primavara. Pot sa aiba IQ mai mare şi ca o mie de Albert Einstein la un loc.

 
In spiritul pietei. Cum statul isi fura singur caciula

Statul amesteca politicile de stimulare economica cu cele de asistenta sociala, creand disfunctii majore de functionare a intregului sistem.

 
Guvernul tehnocrat – o solutie de salvare a status quo-ului politic romanesc

Frica de justitie si lipsa bugetelor publice, folosite ca pusculite de campanie electorala, ii va face din ce in ce mai hotarati sa forteze demiterea guvernului.

 
De ce Romania e corabia nebunilor?

Poţi striga şi poţi latra pe reţelele de socializare şi pe uliţele patriei pana nu mai poţi. E degeaba. De ce va naufragia?