Editoriale

Editoriale şi analize despre tot ceea ce influenţează viaţa noastră cea de toate zilele. Nimic din ce este omenesc nu scapă fără o analiză atentă şi documentată.

 
Ordin pe unitate: omorati organizarea strazii!...

Coagularea “strazii” in forme organizate a generat o campanie furibunda de denigrare.

 
SESIZARE OFICIALA a SRI. STATUL PARALEL si ILEGITIM este o AMENINTARE la SIGURANTA NATIONALA a ROMANIEI?...

Rezoluţia PSD este, oricum ai lua-o, o DECLARATIE de RAZBOI impotriva STATULUI PARALEL şi ILEGITIM. Daca exista o ameninţare a STATULUI PARALEL şi ILEGITIM la siguranţa naţionala a Romaniei, trebuie sa o ştie şi cetaţenii romani.

 
De ce ROMANIA nu va scapa de PSD?... Pentru ca PSD e ADN-ul poporului roman!...

Pesediştii ştiu o treaba. Cainii latra, caravana trece. Dezbina şi stapaneşte. Nu le-au inventat ei, astea sunt chestii intrate deja in fibra umana, nu numai intr-a romanului. La un moment dat, chiar şi cainele are nevoie de hrana. Iar cel care ţine lesa vrea intotdeauna mai mult. Şi PSD controleaza rezervele de hrana.

 
Democratia nu se gaseste in farfurie...

Vrei democraţie?... Nu te mai plange. Nu-l mai saluta umil pe cel care a furat toata viaţa lui, spunand ca s-a descurcat şi el. Lasa ipocrizia deoparte şi nu mai trai ca o gaina tolanita in curtea casei, injurand doar pe reţelele de socializare.

 
Romania profunda sub stapanirea mostenitorilor Epocii de Aur

De ce acest circ grotesc? Astfel de oameni, incompetenti, fara mandria propriei valori, vor actiona la ordine fara cartire, ba mai mult, vor forta sistemul pentru a-si asigura sefii de supunere si credinta.

 
Poporul FOAMEI

Oare suntem ROMÂNIA sau o adunatura de şmecheri pe care nu-i intereseaza, in primul rand, decat propriile obsesii şi o FOAME de a fi mereu altceva decat ceea ce suntem?...

 
ROMANIA este SANATOASA si intreaga la MINTE. DNA este o TUMOARE. Extirpati-o, TOVARASI!...

Nu mai intereseaza pe nimeni Romania ca popor şi ca stat şi ca naţiune. Conteaza doar interesul propriu şi al clanului in care se afla. Romania a murit. Ignoranţii doar ii sapa groapa muncind cu abnegaţie şi daruire de sine pentru bunastarea poporului...

 
Cult. Mediocritate. Duplicitate. ROMANIA. Aleluia!...

Nu, fraţilor, Romania şi-a tot furat singura caciula şi se tot uita ca milogul in traista. Respectaţi-l pe cel care incearca sa se ridice deasupra mlaştinii de mediocritate şi duplicitate in care s-a scufundat Romania in ultimii ani. Nu-l scuipaţi cu aroganţa prostului aşezat pe canapea.

 
RELIGIA PROSTIEI. DICTATURA IDIOTULUI. DEMOCRATIA SOBOLANILOR. BUCURIA JMEKERULUI...

Este inca o ştire, devenita aproape normalitate, care bantuie planeta... Societatea umana s-a transformat intr-o jungla cu şobolani. Şobolani prefacuţi, mascaţi şi duplicitari. Este adevarat, o jungla cu nişte idioţi care se cred mesianici şi care-şi imagineaza ca distrugand totul in jur şi asasinandu-i pe cei care li se opun ii va face nemuritori, atotputernici, preafericiţi.

 
Cand A VORBIT ultima oara DUMNEZEU cu TINE?... Sau n-ai avut BANI sa-ti platesti TAXELE si IMPOZITELE?!...

Sunt tot mai buimacit de lipsa de credinţa a bunului simţ şi lipsa respectului pentru cel de langa tine, de cei care cred ca nu exista consecinţe. Şi poate ca aşa şi este. Poate exista un RAI al PROŞTILOR. Poate exista şi un RAI al JMEKERILOR.

 
EU SUNT pentru MOMENTUL ZERO al CORUPTIEI!... TU esti pentru DA sau NU?...

Trebuie sa recunosc ca, dupa multa chibzuinţa, sunt de acord cu momentul zero propus de fostul preşedinte Traian Basescu. Aşa este, aşa au fost vremurile, s-a dat şi s-a luat şpaga şi la uşa cortului.

 
Vai, domnule Sorin GRINDEANU, PUPATORII de SERVICIU va saluta!... Te pup, nebunule!

Pupatorii sunt guralivi şi sunt plini de adjective, mai ceva ca Adrian Paunescu pe vremea lui Ceauşescu. Pana la urma, oamenii au nevoie de un crez, de un lider. Şi matale eşti alesul, mesianica apariţie pe cerul politicii banaţene.