6,5 goluri pe meci pentru Ripensia

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 21.11.2012 10:04 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Ripi a reuşit o nouă victorie la scor şi în ultima etapă a turului, reuşind să treacă, scor 6-1, de o echipă cu mulţi juniori de perspectivă a celor de la LPS Banatul. Galben-roşii încheie astfel turul de campionat pe prima poziţie, înregistrând nu mai puţin de 10 victoriişi o remiză în cele 11 etape disputate, acumulând 31 de puncte în clasament, cu 2 peste urmăritoarea Giarmata, şi cu un golaveraj de invidiat: 72-6.
Adversarii de la LPS au început destul de bine disputa, reuşind, timp de aproximativ 20 de minute, să facă faţă cu brio şarjelor ofensive clădite de Popa şi ai lui. A venit însă minutul 17, când portarul advers, Luca, a reţinut balonul pasat de unul dintre coechipierii săi, ripensiştii beneficiind de o lovitură indirectă din interiorul careului, spune Sergiu Suciu-Raca, pe siteul Ripensiei. S. Mogoş a profitat perfect de această oportunitate, reuşind să deschidă scorul după un şut executat cu sânge rece. Ripensia, descătuşată, a presat şi mai mult, Boghian, un minut mai târziu, trimiţând mingea în bară la o angajare excelentă venită de la Popa. După alte 3 minute insă, Rumega a reuşit dublarea avantajului, reluând cu capul o minge trimisă din corner de către Michi. A urmat însă o dublă greşeală în apărarea noastră, mai întâi Mureşan, cu o pasă la adversar, apoi Rumega, nereuşind interceptarea mingii trimise către vârful de atac advers, iar Smochină, scăpat singur cu Mercescu, a înscris fără emoţii. N-au trecut nici 4 minute insă şi Michi a liniştit apele cu un şut superb de la 20 de metri, fără speranţe pentru portarul Luca.
A rămas 3-1 timp de mai bine de 25 de minute, până când Mureşan şi-a răscumpărat greşeală de la golul ˝gazdelor˝, trimiţând un şut năprasnic din interiorul careului, goalkeeperul advers recunoscându-se invins încă o dată. Boghian a marcat pentru 5-1, iar spectacolul golurilor ripensiste a fost încheiat de către Adrian Popa, acesta luând o acţiune pe cont propriu, driblând doi adversari şi lobând, elegant, mingea peste Luca.
Ripensia (manager Radu Suciu): Mercescu – Muresan, Uzun, Rumega, Pascaleanu – Navala, Michi, Costandana, Popa – Mogos – Boghian. Au mai intrat: Cheveresan, Gaitin si N. Mihai.
LPS Banatul (antrenor Ovidiu Vâlceanu): Luca – Capstrîmb, Drăghici, Grunta, Barbură, Stupu, Smochina, Borzas, Mailat, Padurariu, Boldea.
”Sunt multumit ca intr-un timp relativ scurt de aproape patru luni am inchegat aceasta echipa, care a pus probleme mari si la echipe de divizia C si chiar de B. Sunt foarte multumit de ce am realizat pana acum. Chiar daca s-a incheiat turul noi o sa continuam programul de antrenamente, o sa sustinem un amical saptamana viitoare cu cei de la Frontiera si vrem sa mai cautam si alte jocuri pentru ca ne dorim sa-i tinem in priza pe jucatori”, a declarat la finalul jocului, antrenorul Ovidiu Olariu.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.