75 lei, abonament la BC Timisoara

Scris de Titus Balan | Publicat in 01.08.2012 09:00 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

"Leii" se pregătesc de un nou sezon, iar pentru asta se bazează pe publicul timişorean. Pentru fanii împătimiţi de activitatea baschetbaliştilor se pun în vânzare abonamente pentru meciurile de acasă din toate cele trei competiţii în care evoluează alb-violeţii.

Costul unui abonament se ridică la 75 de lei, iar perioada de achiziţie începe chiar de azi, 1 august 2012.
BC Timişoara scoate la vânzare, începând de miercuri 1 august 2012, abonamente pentru întregul sezon competiţional, valabilitatea acestuia fiind pentru toate meciurile de acasă din toate cele trei competiţii în care "Leii din Banat" sunt angrenaţi - Divizia A, Cupa României şi FIBA EuroChallenge.
Abonamentele se vor distribui pentru primele patru rânduri ale tribunei, cele din proximitatea terenului, sectoarele din stânga şi din dreapta tribunei oficiale. Scaunele de pe aceste patru rânduri sunt numerotate, iar la club poate fi găsit planul tribunei astfel, cei interesaţi, să-şi poată rezerva locul preferat. Pentru celelalte locuri, de la rândul 5 în sus, intrarea este în continuare liberă.
Abonamentele se pot achiziţiona începând cu data de 1 august, în fiecare zi lucrătoare, între orele 10:00 şi 12:00, de la sediul clubului, aflat pe strada Arieş, nr. 19, camera 117, în incinta Casei Tineretului din Timişoara (tel/fax 0256 462045 / 0256 462044, bctimisoara@yahoo.com).

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.