80.000 lei pentru Cupa Oraselor Infratite si Crosul Nocturn

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 16.07.2014 17:10 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

In perioada 1-4 august 2014, in municipiul Timisoara se vor organiza manifestari sportive, cu ocazia sarbatoririi Zilei Timisoarei.
Primaria şi-a propus sa organizeze in plan sportiv, in cadrul programului de  ”Ziua Timisoarei” doua actiuni sportive: un turneu de fotbal in cadrul competitiei „ Cupa Oraselor Infratite” si Crosul Nocturn.
La turneul de fotbal au fost invitate alaturi de doua echipe care reprezinta Timisoara si echipe din strainatate, reprezentand orasele infratite si partenere cu Municipiul Timisoara: Graz (Austria), Mulhouse si Rueil-
Malmaison (Franta), Faenza, Treviso si Palermo (Italia), Karlsruhe si Gera (Germania), Szeged (Ungaria), Novi-Sad (Serbia), Nottingham (Marea Britanie), Cernauti (Ucraina), Lublin (Polonia), Da Nang (Vietnam).

Crosul Nocturn a ajuns la a 3-a editie si se va organiza in data de 2 august, in parteneriat cu Asociatia Atletic Club Maraton, estimandu-se o participare de peste 500 de concurenti.
Organizat in sistem de participare open, inscrieri in regim de gratuitate, avand limita de varsta a concurentilor de 18 ani, traseul Crosului Nocturn masoara circa 3,5 km si are startul incepand cu ora 22, din fata Primariei, unde va avea loc si sosirea.
Pentru programul sportiv dedicat Zilei Timisoarei s-a propus alocarea sumei de 80.000 lei de la bugetul local (Cupa Oraselor Infratite - 65.000 lei, Crosul Nocturn 2014 - 15.000 lei), suma alocata va fi utilizata atat pentru cheltuielile de organizare a actiunilor sportive ocazionate de sarbatorirea Zilei Timisoarei, cat si pentru cheltuielile legate de protocolul de primire a delegatiilor invitate din orasele infratite cu municipiul Timisoara.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.