Abonamentele BC-ului, valabile si la Cupa Timisoara

Scris de Titus Balan | Publicat in 24.09.2012 14:16 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Susţinătorii echipei de baschet BC Timişoara care şi-au achiziţionat din timp abonamente pentru competiţia internă, sau care-şi vor cumpăra unul în zilele rămase până la "Cupa Timişoara", se vor putea bucura de locul rezervat chiar din meciurile acestei competiţii.

BC Timişoara a anunţat în urmă cu câteva săptămâni că scoate la vânzare abonamente pentru sezonul 2012/2013, acestea urmând a se distribui pentru primele patru rânduri ale tribunei, cele din imediata apropiere a suprafeţei de joc, sectoarele din stânga şi din dreapta tribunei oficiale.
Preţul unui astfel de abonament se ridică la 75 de lei, pentru întregul sezonul. Abonamentul le rezervă fanilor locul preferat pentru toate meciurile oficiale disputate acasă, în toate cele trei competiţii în care este angrenată echipa de pe Bega: Divizia A, Cupa României şi FIBA EuroChallenge. În plus, abonamentul le va permite acestora să-şi păstreze locurile rezervate şi pentru meciurile de la "Cupa Timişoara", competiţie ce se desfăşoară pe parchetul Sălii Constantin Jude, în zilele de 28 şi 29 septembrie 2012. În cadrul acestei competiţii vor participa, pe lângă BC Timişoara, Radnicki Belgrad (Serbia), Feni Industries Kavadarci (Macedonia) şi Albacomp Szekesfehervar (Ungaria).
Abonamentele se pot achiziţiona în fiecare zi lucrătoare, între orele 10:00 şi 12:00, de la sediul clubului alb-violet, situat pe strada Arieş, nr. 19, camera 117, în incinta Casei Tineretului din Timişoara (telefon 0256/46.20.45, fax 0256/46.20.44, e-mail bctimisoara@yahoo.com).
Scaunele de pe aceste prime patru rânduri sunt numerotate, iar la club se poate găsi planul tribunei, cu ajutorul căruia suporterii pot vedea mai uşor care este locul preferat. Pentru celelalte locuri, de la rândul 5 în sus, intrarea este liberă.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.