ACS Poli a ramas cu picioarele pe pamant. Urmeaza CFR Cluj

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 25.07.2013 15:36 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Timişoara - Sâmbătă, 27.07.2013, de la 21.30, ACS Poli va întâlni, la Cluj, pe CFR, primul meci în deplasare din actualul sezon de Liga 1.
Până atunci, mijlocaşul argentinian Nicolas Gorobsov a semnat pe un an cu ACS Poli, dar mai are nevoie de încă două săptămâni pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică.  
Născut la 25 noiembrie 1989, aparţine încă de AC Torino, club care l-a împrumutat la clubul timişorean.
Gorobsov a mai evoluat la Vicenza, Cesena, FC Politehnica Timişoara şi Nocerina.
Valentin Velcea a prefaţat partida cu CFR Cluj la conferinţa de presă săptămânală:

”Mă bucură ideea că jucăm contra unei foste campioane, câştigătoare a trei titluri naţionale în ultimii ani. Este o nouă provocare pentru echipa noastră, pentru a ne arăta potenţialul şi a dovedi că prestaţia din jocul cu Dinamo nu a fost una întâmplătoare. Important este că în această săptămână, pe lângă aspectul fotbalistic, a contat mult să rămânem cu picioarele pe pământ şi să fim încrezători în potenţialul formaţiei. Din punct de vedere medical, situaţia la echipă este una bună. Sunt câţiva jucători care din punct de vedere fizic vor mai avea de recuperat. Aici mă refer la Keita, Gorobsov, Moldovan. Despre CFR nu am decât cuvinte de laudă, din toate punctele de vedere, este un exemplu demn de urmat, inclusiv pentru noi”.

Portarul Nuno Claro, care a evoluat la CFR Cluj înainte de a ajunge la ACS Poli:

”Va fi un joc greu, dar nici pentru CFR nu va fi uşor. Mergem cu mentalitatea de a reveni de acolo cu un rezultat pozitiv. La CFR mai sunt puţini faţă de perioada în care am fost, doar vreo doi-trei jucători”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.