Alexa pleaca in Cipru

Scris de Titus Balan | Publicat in 24.06.2012 10:57 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Mijlocaşul echipei Rapid Bucureşti, până anul trecut la Poli Timişoara, Dan Alexa, a semnat un contract cu formaţia cipriotă Anorthosis Famagusta, echipă unde timişoreanu se va afla sub comanda unui tehnician venit tot din campionatul României - Ronni Levy.

Unul dintre cei mai iubiţi jucători pe care i-a avut Politehnica Timişoara în "era" BkP, Dan Alexa, care a trecut în ultimul an prin curtea Rapidului din Bucureşti, pleacă pe meleaguri străine. Mijlocaşul timişorean a anunţat în cursul zilei de 24 iunie, prin intermediul contului personal de Facebook, că va semna un contract cu ciprioţii de la Anorthosis Famagusta. Mijlocaşul defensiv, care în octombrie împlineşte 33 de ani, părăseşte pentru a doua oară România în cariera de fotbalist, după ce, între 2004 şi 2005 a evoluat în China, la Beijing Guoan.
Clubul căruia urmează să i se alăture, Anorthosis Famagusta, a fost înfiinţat în 1911, iar din staff-ul tehnic face parte Ronni Levy - antrenor principal, fost tehnician al Unirii Urziceni şi al Stelei Bucureşti.
Bănăţeanul a evoluat la Poli Timişoara în perioada 2006 - 2011, timp în care a bifat 106 partide în alb-violet, reuşind să marcheze 3 goluri. "Chirurgul" are în "palmares" titlul de cel mai bun jucător al Politehnicii timişoara în sezonul 2009/2010, titlu atribuit prin vot de suporteri bănăţeni pe blogul oficial al clubului.
Dan Alexa are la activ şi cinci prezenţe în tricoul naţionalei, reuşind să marcheze două goluri.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.