Antrenorul de serviciu de la FRF va antrena la Timisoara

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 25.08.2015 12:21 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Nicolae Robu:

”Dragi polisti adevarati,
Dupa cum stiti, am creat cu mari eforturi noua Poli, in 2012. Am tinut foarte mult ca ea sa fiinteze avand in pozitiile cheie oameni ai locului, polisti de suflet. Asa se face ca i-am avut ca antrenori, pana acum, pe Vali Velcea, Aurel Sunda si Dan Alexa, cu secunzi fosti fotbalisti de-ai nostri (Sorin Vlaicu etc.). Lucrurile au mers cum au mers -promovare in Liga I, retrogradare in Liga II, iarasi promovare in Liga I-, in niciun caz la nivelul nazuintelor noastre.
Am ajuns, dupa demisia lui Dan Alexa, venita pe fondul rezultatelor foarte slabe din primele 8 etape, cu postul de antrenor principal vacant. Pentru a-l ocupa, echipa de conducere executiva formata din profesorul universitar Liviu Anton si Daniel Stanciu a avut din partea mea si a lui Titu Bojin mandat sa negocieze cu celeritate cu antrenori pe care ii considera potriviti in acest sens, cu mentiunea ca primul contactat sa fie Cosmin Contra, el fiind, aprioric, prima noastra optiune. Asta, pentru a ramane in ideea care eu cred ca ar trebui sa ne calauzeasca, in general, a valorificarii in primul rand a resurselor locale, atunci cand ele exista la un nivel de profesionalism si competitivitate corespunzator.
Ei bine, Cosmin Contra nu poate veni acum. In aceste circumstante si tinand seama de constrangerile financiare -buget disponibil: acelasi de care a beneficiat Dan Alexa-, echipa de conducere executiva -Liviu Anton si Daniel Stanciu- a propus ca noul antrenor sa fie Florin Marin. Propunerea a fost sustinuta pe de o parte prin considerente financiare si clauze contractuale diverse foarte convenabile clubului, iar pe de alta parte, prin experienta, prin CV-ul d-lui Florin Marin. Sa nu uitam ca Florin Marin a antrenat echipe precum Craiova, Dinamo, Astra, Petrolul, Otelul. Anul trecut, cu Otelul, Florin Marin a invins si pe Steaua si pe ASA, nimeni altele decat campioana si vicecampioana. Sa nu uitam, de asemenea, ca Florin Marin a fost antrenor principal al nationalei de tineret U-21 a Romaniei si antrenor secund al nationalei mari a Romaniei, cu Victor Piturca principal. ASADAR, HAIDETI, DRAGI POLISTI, SA STRÂNGEM RÂNDURILE SI SA-I DAM LUI FLORIN MARIN GIRUL NOSTRU DE INCREDERE SI TOT SPRIJINUL ! PENTRU POLI !”

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.