Apa minerala Buzias contraataca in alb-violet

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 07.12.2011 16:01 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Timisoara - Doua branduri recunoscute ale Banatului si-au unit fortele intr-un parteneriat pentru cel putin doi ani, fapt oficializat astazi, 7 decembrie, intr-o conferinta de presa organizata la „Iosefin Residence”.

Poli Timisoara si Apa Minerala Buzias au fost reprezentate pe de o parte de presedintele Gheorghe Chivorchian si jucatorii Dorin Goga si Cristian Scutaru, pe de alta parte de Darius Jumanca (reprezentant administrator unic Phoenix SA Buzias), Octavian Scobercea (director executiv Phoenix SA Buzias) si Roxana Rusu (responsabil relatii publice).
Legatura Apei Minerale Buzias cu Poli Timisoara s-a consacrat deja in aceasta toamna. Impreuna cu alti parteneri, cele doua entitati au demarat deja campania „Prezent la scoala! Prezent pe stadion!”, menita sa combata absenteismul din scoli. Iar in acest weekend va incepe actiunea „Vedeta pentru o zi”, in urma careia doi fani polisti vor beneficia de un sejur alaturi de echipa in primara lui 2012.
Asa cum au anuntat reprezentantii companiei, s-a simtit nevoia „de a se recontura identitatea Apei Minerale Buzias si de a pune in valoare calitatile care definesc acest produs de peste 170 de ani. Prin proiectul de reconstructie a imaginii Apei Minerale Buzias firma si-a propus sa scoata in evidenta traditia dovedita a acestui produs si sa arate in acelasi timp ca este un brand conectat la prezent.
Cum astfel de parteneriate inseamna si responsabilitate sociala, cu acest prilej Apa Minerala Buzias a oferit Fundatiei Pentru Voi 30 de invitatii pentru meciul Poli Timisoara-Gaz Metan Medias, destinate copiilor cu dizabilitati.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.