Badminton pentru toata lumea la Timisoara

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 28.06.2016 11:08 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Clubul sportiv CSM Timişoara organizeaza, in perioada 1-3 iulie 2016, a 2-a ediţie a Cupei Bega la badminton, la Sala Constantin Jude (Sala Olimpia) din Timişoara, Aleea F. C. Ripensia, nr.7.

Competiţia de badminton se adreseaza tuturor iubitorilor de badminton (incepatori şi avansaţi, legitimaţi sau nelegitimaţi) din ţara şi de peste hotare.
La concurs s-au inscris peste 100 de sportivi, din 8 ţari (Serbia, Slovenia, Croaţia, Germania, Danemarca, Marea Britanie, Moldova şi Romania).a

“Intrarea la concurs este libera. Speram ca timişorenii sa fie interesaţi in numar mare de competiţie. Participarea este un prim pas pentru cei care doresc sa practice acest sport şi, in special, pentru copii, deoarece este un mod uşor şi, totuşi, activ de a petrece timpul liber, dar şi o cale de a invaţa colegialitatea, munca in echipa şi de a-si dezvolta capacitatea de a lua decizii rapide. Tot mai mulţi timişoreni, de toate varstele, practica déjà badmintonul şi dorim sa le oferim un cadru organizat şi interactiv pentru a-şi dezvolta pasiunea pentru acest sport”, a declarat Sorin Sulcina, directorul concursului.

Sistemul de joc va fi cel mai bun din 3 seturi pana la 21 (2 seturi din 3 pana la 21 de puncte). Concursul se va desfaşura pe grupe de cate 3-6 jucatori sau echipe.
Din fiecare grupa, primii 2 vor trece mai departe pe un tabel eliminatoriu de unde se vor stabili cel mai bun concurent/cea mai buna echipa la fiecare proba şi categorie in parte.
Caştigatorii fiecarei categorii şi discipline vor primi cupe, medalii şi diplome, iar caştigatorii locurilor I vor primi şi premii speciale, cu ajutorul sponsorilor.

Echipa de voluntari a CHECK - OUT Timişoara - Capitala Tineretului din Romania va fi prezenta in cadrul Cupei „Bega” pentru a anima spaţiul invecinat competitiei, in faţa Salii Olimpia.
Vor fi organizate jocuri, intreceri sportive şi competiţii mai puţin obişnuite, pregatite de voluntari, intre orele 16.00 şi 20.00 vineri şi intre 10.00 şi 18.00 sambata şi duminica.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.