Boldea: Ma gandeam ca fotbalul din Liga 1 e mult mai greu

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 08.08.2013 17:01 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Timişoara - Jocul de sâmbătă, 10 august, ora 21,30, de la Constanţa, contra celor de la Săgeata Năvodari, a fost prefaţat de antrenorul Valentin Velcea şi jucătorul Cristi Boldea.

Valentin Velcea: 

”Dacă la Cluj nu ne-am adaptat la situaţia de superioritate numerică, ne-am revanşat până la urmă contra Mediaşului, când am evoluat cu un om mai puţin. Săgeata are jucători dornici de afirmare, cu un antrenor la fel de dornic de afirmare. Au avut ca şi noi un start bun de campionat. Singura absenţă certă este a lui Marovic, suspendat. După analiza făcută, el nu trebuia să ia al doilea cartonaş galben şi a plătit pentru asta”.
”M-am uitat peste lotul celor de la Săgeata şi am văzut jucători pe care i-am întâlnit şi în liga a doua. Sunt sigur că aceşti fotbalişti se vor exprima la un potenţial maxim, pentru că au şansă şi o vor valorifica. Şi noi suntem la fel dar, să nu uităm, încă nu am realizat nimic, ci doar şapte puncte în Liga I.”

Cristi Boldea:

”Sperăm să ne întoarcem cu cele trei puncte. Suntem în creştere de la meci la meci, fizic şi tactic şi sperăm că vom sărbători cea de-a treia victorie din acest campionat. Mă gândeam că fotbalul din Liga I e mult mai greu, acum doi ani eram în eşalonul trei. Dar nu a fost o trecere foarte bruscă, am avut un an de acomodare în Liga II cu antrenamente şi condiţii de prima ligă. O surpriză plăcută, mai ales meciul cu Dinamo – am câştigat, echipa a avut o evoluţie bună. Mă bucur că am jucat, dar îmi doresc să evoluez mai bine decât în aceste prime trei runde. Mă bucur că antrenorul îmi dă mai departe şanse şi sper să nu-l dezamăgesc. Eu cel puţin am fost dezamăgit de prestaţia mea în repriza a doua cu Mediaş şi chiar în ultimele minute din prima parte. Am avut insomnii după meci şi m-am tot gândit la ce s-a întâmplat. Sper ca pe viitor să fiu mult mai precis în ce-mi cere antrenorul şi să dau randament maxim.”
***
Jose Emilio Furtado, născut la 14 martie 1983, a semnat cu ACS Poli un contract valabil pentru un sezon.  
Atacantul de 1,82 metri a venit la club în postura de jucător liber.
Furtado este originar din Republica Capul Verde şi are paşaport portughez.
De-a lungul carierei a evoluat la FC Porto B, Tourizense, Vihren, ŢSKA Sofia, Pacos Ferreira, Uniao Leiria, Ionikos, PAS Giannina, Panachaiki şi AEK Atena.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.