Box: Lucian Bute sau Jean Pascal?

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 17.01.2014 12:18 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Lucian Bute se lupta duminica, 18 ianuarie, la Montreal, pentru centura de diamant la categoria semigrea cu Jean Pascal.
Este prima gala din acest an a pugilistului roman, iar Digi Sport 1 transmite, in direct si in exclusivitate, de la ora 03.00, ora Romaniei, prima lupta a lui Bute din noiembrie 2012 incoace, atunci cand  romanul l-a invins pe Denis Grachev şi si-a adaugat in palmares centura NABF la categoria semigrea.
Inaintea duelului cu Jean Pascal, Bute s-a aratat extrem de increzator in şansele sale. 
"M-am antrenat foarte bine, nu exista absolut nimic care sa ma opreasca. Sambata va fi un spectacol in ring, imi doresc sa caştig şi sunt convins ca o pot face", a declarat pugilistul roman dupa antrenamentul de marţi, care a fost deschis publicului.
Meciul dintre Lucian Bute şi Jean Pascal, difuzat exclusiv in Romania de Digi Sport 1, este principalul eveniment al galei, care va incepe in noaptea de sambata spre duminica, de la ora 03:00.
Main event-ul Galei de la Montreal, meciul dintre Lucian Bute si Jean Pascal va fi difuzat pe Digi Sport 1, la ora 06.00.

Lucian Bute (n. 28 februarie 1980) este un pugilist roman ce deţine centura NABF la categoria semigrea şi care a fost campionul mondial IBF la supermijlocie timp de aproape 5 ani, perioada in care şi-a aparat titlul de 9 ori. Este originar din satul Pechea, judeţul Galaţi, nascandu-se acolo la fel ca verişoara sa Steluţa Luca. In anul 2003 a devenit boxer profesionist, semnand un contract cu clubul canadian Interbox. Locuieşte in oraşul Montréal, dobandind şi cetaţenia canadiana in 2012. Are in palmares 30 victorii din 31 meciuri, dintre care 24 prin KO, fiind antrenat de Stéphan Larouche, cel care i-a antrenat şi pe foştii campioni mondiali Éric Lucas şi Leonard Doroftei.

Jean Pascal este un boxer din Québéc, nascut la 28 octombrie 1982, la Port-au-Prince, in Haïti.
Locuieşte in prezent in Laval, Québec, şi a reprezentat Canada la Jocurile Olimpice de la Atena, in 2004.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.