Campionatul Judetean de Automobilism revine

Scris de Titus Balan | Publicat in 17.09.2012 16:49 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

După o "pauză de vară" Campionatul de Automobilism al Judeţului Timiş, dar şi cel destinat karturilor, revin în această toamnă cu etapele 7, respectiv 6, sub denumirea "Grand Prix Lugoj - 2012", locaţia desfăşurării de forţe a cailor-putere fiind Piaţa Victoriei din municipiul de pe Timiş,data desfăşurării fiind stabilită pentru 22 septembrie.

Lugojul "reporneşte" motoarele, puse la păstrare peste vară, ale piloţilor din Campionatul de Automobilism Timiş, organizatorii nefăcându-i uitaţi nici pe cei ce concurează în Campionatul de Karting din judeţul nostru. Data de 22 septembrie deschide "sezonul de toamnă" al cailor-putere, sâmbătă fiind programate etapa a VII-a a campionatului auto li tot atunci etapa a VI-a a celui de karting.
În organizarea Comisiei de Automobilism şi Karting (CAK) competiţia face parte din genul "circuit de viteză şi îndemânare pe traseu urban", anunţă organizatorii, între care se regăsesc ACR Timiş, Primăria şi Consiliul Local Lugoj. Traseul pe care vor evolua concurenţii a fost ales în zona sensului giratoriu din Piaţa Victoriei din municipiul de pe Timiş. Sâmbătă 22.09.2012, între orele 8:00 - 16:00, traficul rutier va fi oprit în perimetrul de desfăşurare al acestei competiţii, dar şi pe strada 20 Decembrie 1989.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.