Campionatul National de Rally Raid continua cu etapa de la Timisoara

Scris de Titus Balan | Publicat in 26.10.2015 18:35 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Campionatul Naţional de Rally Raid continua cu etapa de la Timişoara, dedicata regretatului Corneliu Ţiţ, care se va desfaşura in perioada 6 - 7 noeimbrie si va reuni la start echipaje din intreaga tara, dar si din strainatate.
Evenimentul destinat iubitorilor de sport pe patru roţi se organizeaza sub egida Federaţiei Romane de Automobilism Sportiv (FRAS), in parteneriat cu Clubul Sportiv SPEED RACING şi A-CAR Romania Filiala Timiş.
Traseul competiţiei are o lungime totala de circa 300 km, probele speciale vor insuma peste 210 km şi se vor desfaşura pe drumuri agricole de exploatare, drumuri forestiere şi drumuri comunale.
Secretariatul concursului şi bivouac-ul vor fi amplasate in incinta Hotelului 2000 situat pe Calea Lugojului din Timişoara, locaţie unde se va desfaşura şi festivitatea de premiere.
In cadrul festivitaţii de premiere va avea loc şi lansarea carţii Automobilismul sportiv din Romania 1969 – 2014, scrisa de regretatul maestru al sportului in automobilism, Corneliu Ţiţ.
Zonele cu acces facil pentru publicul spectator, din care se pot urmari concurenţii pe probele speciale, sunt situate in localitatea Ianova - vineri, 06.11.2015, intre orele 12,00 – 16,00 - la ieşirea inspre Bencecul de sus şi la ieşirea inspre lacul de acumulare, iar sambata, 07.11.2015, intre orele 09,30 – 18,00, la Herghelia Herneacova.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.