Campionul national Mihai Stoichescu s-a accidentat

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 07.05.2014 18:13 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Federaţia Romana de Motociclism a anunţat ca, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, etapa a doua din Campionatul Naţional Individual de Motocros al Romaniei,  de la Copşa Mica, din 10-11 mai, s-a amanat pana la o data care va fi comunicata ulterior.
Amanare este de bun augur pentru Moto Extrem din Lugoj , deoarece, marţi dupa-amiaza, 6 mai,  campionul naţional Mihai Stoichescu s-a accidentat, la un antrenament desfaşurat pe pista de la Lugoj.

“A executat o saritura foarte grea şi a cazut cu motorul. Am ajuns la spitalul din Lugoj şi de aici am fost trimişi la Timişoara pentru investigaţii. Stoichescu are o atela la mana, insa stare lui nu este foarte grava.  Speram sa se recupereze repede şi la urmatoarea etapa sa fie apt”, a declarat Liviu Jigmond, antrenorul lugojeanulului.

Vlad Roşu, al doilea pilot al clubului Moto Extrem, este in continuare nerefacut dupa accidentarea pe care a suferit-o in urma cu aproape o luna, la Motocross Cup, de la Ciolpani, unde şi-a rupt mana.
Vlad concureaza in competiţia naţionala de amatori şi a ratat deja prima etapa de saptamana trecuta, de la Valea lui Mihai (Bihor).

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.