Ce au fost si ce-au ajuns...

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 28.08.2012 20:39 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Timişoara - După o serie de rezultate negative obţinute împotriva unor adversare din eşaloanele 3 şi 4, Ripensia şi-a demonstrat valoarea în cel mai important amical al perioadei de pregătire, impunându-se cu scorul de 4-1, împotriva ASU Politehnica.
După ce, în minutul 18, Marchiş a deschis scorul pentru alb-violeţi, Adrian Popa a marcat în minutul 45 din penalty şi s-a încheiat 1-1 la pauză, informează siteul Ripensiei Timişoara.
A venit a doua repriză şi, în minutul 52, după o pasă de la Boghian, Nichitean a adus avantajul pe tabela de matcaj pentru Ripensia, pentru ca acelaşi Boghian să încheie conturile în minutele 70 şi 73 după două finalizări demne de un atacant de clasă.
ASU Poli (antrenor Antonio Foale): Şerban (cpt.) – Mărănescu, Obrejan, Radu, Lazăr – Radovancovici, Bota, Rotariu, Marchiş – Băcilă, Nicolaie. Au mai intrat: Munteanu – Szabo, Laţchici, Otiman.
Ripensia Timişoara (manager Radu Suciu): Iacob – Hoţa, Rumega, Mureşan, Petrişor – Năvală, Nicolin, Costândana (cpt.), Popa – Nichitean, Boghian. Au mai intrat: Mercescu – Mogoş, Gaitin, Indrici, Melcioiu, Radu, Bungău, Rudăreanu, Mihai, Chevereşan.
În contiunare, Ripensia va mai susţine miercuri un meci de pregătire împotriva Frontierei Timişoara (Campionatul Municipal), pe stadionul Electrica, cu începere de la ora 18.
Debutul oficial va fi pe 7 septembrie, când va întâlni, pe teren propriu, Luceafărul Timişoara.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.