Ce-au mai decis federalii fotbalului romanesc?

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 06.07.2013 14:31 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Întrunit pe 6 iulie a.c., la Casa Fotbalului, Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a hotărât, printre altele:
1. Au fost aprobate clasamentele finale ale competiţiilor,organizate de FRF, Campionatul Naţional Liga a 2-a, Campionatul Naţional Liga a 3-a, campionatele de juniori, fotbal în sală şi fotbal feminin, ediţia 2012-2013.
2. S-a luat act că SC Fotbal Club Universitatea Cluj SA a obţinut, ca urmare a Deciziei TAS, licenţa pentru sezonul 2013/2014, urmând a participa în Campionatul Naţional Liga I şi în proxima ediţie a acestuia.
3. A fost stabilit sistemul competiţional pentru sezonul 2013/2014, Liga I urmând a fi alcătuită din 18 echipe. Decizia a fost luată cu 7 voturi pentru şi unul împotrivă.
4. Pentru completarea celui de-al 18-lea loc, Comitetul Executiv a hotărât, tot cu 7 voturi pentru şi unul contra, organizarea unui joc de baraj între SC Fotbal Club Rapid Bucureşti SA şi CS Concordia Chiajna.
Jocul de baraj se va desfăşura într-o singură manşă, pe teren neutru, în data de 13.07.2013, începând cu ora 21.00, urmând a se comunica în timp util şi locul de desfăşurare a acestuia.
5. Cuantumul taxelor şi vizelor, astfel cum au fost acestea completate în şedinţele anterioare ale Comitetului Executiv, rămân nemodificate pentru sezonul competiţional 2013/2014.
6. A fost aprobată componenţa nominală a Comisiilor FRF în conformitate cu art. 41 din Statut.
7. A fost aprobată componenţa nominală a Comisiei de Disciplină, Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor şi a Comisiei de Recurs a FRF. Pentru a accesa componenţa lor, apăsaţi aici
8. Au fost aprobate modificări şi completări ale Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice, Regulamentului privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal, Regulamentului Disciplinar şi Regulamentului privind Agenţii de Jucători.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.