Cine va negocia cu autoritatile vanzarea lui Poli Timisoara?

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 09.03.2012 13:30 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Timişoara - Prima ştire: clubul FC Timişoara a reziliat, de comun acord, contractul cu Daniel Stanciu, team-manager al echipei alb-violete.
În aceeaşi zi, a doua ştire: Marian Iancu i-a înştiinţat pe Constantin Ostaficiuc, Gheorghe Ciuhandu, Nicolae Robu şi Titu Bojin,printr-o adresă, că AGEA a SC Politehnica Timişoara SA a hotărât, tot de ziua femeii, printre altele, că acţionarii sunt de acord cu "transferul dreptului de proprietate" a acţiunilor deţinute la societate şi îl împuternicesc pe prof.univ.dr. Radu Bufan să îi reprezinte în negocierile cu potenţialii cumpărători şi îl desemnează pe Mihai Bojincă, în calitate de expert ANEVAR pentru efectuarea raportului de evaluare cu pprivire la Valoarea de piaţă a "acţiunilor deţinute la SC Politehnica Timişoara SA".
Pe de altă parte, spune Marian Iancu, "în ceea ce priveşte asigurarea condiţiilor necesare privind licenţierea, responsabilitatea obţinerii probei stingerii obligaţiilor fiscale ale societăţii BKP Faber(rezultată din divizare) îmi revine mie, iar clubul are nevoie de o finanţare de cca 2,6 milioane de euro pentru a plăti pînă la 31 martie 2012 datoriile existente la 31.12.2012 (n.r. probabil este greşit şi este 2011), pentru a fi îndeplinit criteriul financiar impus de Regulamentul de Licenţiere".
Interesant este cine este cel care va negocia cu "potenţialii cumpărători". Am făcut o mică excursie pe internet şi aşa am aflat că Radu Bufan este născut la Timişoara, la 29 iulie 1955, este profesor universitar, doctor în drept, expert contabil, consultant fiscal, avocat în Baroul Timiş şi, nu în ultimul rând, şef de catedră la Facultatea de Drept a Universităţii de Vest.
Şi mai este şi membru al Rotary Club Timişoara, coleg de club cu viceprimarul Adrian Orza şi preşedintele CJT Constantin Ostaficiuc, cum se poate afla de pe pagina de internet a rotarienilor.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.