Clasa de... superfotbalisti la Timisoara

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 24.07.2014 14:05 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Timişoara - Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a convenit cu conducerea Federatiei Romane de Fotbal (FRF), presedintele Razvan Burleanu si secretarul general Gheorghe Chivorchian, sa infiinţeze, la Timisoara, primul Centru de Excelenta de Pregatire in Fotbalul de Performanta a Juniorilor din tara.
Se va incepe cu o grupa de 25 de copii, care au implinit varsta de 14 ani, recrutati de scouteri federali din vestul Romaniei, dar şi din ţara şi strainatate.
Primaria din Timişoara va asigura şcolarizarea intr-o clasa speciala la Liceul Sportiv "Banatul" din Timisoara, cazarea si masa la internatul aceluiaşi liceu, transportul local, terenurile de antrenament si joc, precum şi personalul de administrare a terenurilor de antrenament si joc.
Pentru personalul de administrare şi terenurile de antrenament şi joc, Primaria va putea colabora cu Universitatea Politehnica şi Consiliul Judeţean Timiş.
Echipa Centrului de Excelenta va evolua in competitiile nationale la categoria de varsta imediat superioara şi este de asteptat sa alimenteze cu jucatori, alaturi de replicile sale din celelalte zone geografice, loturile nationale, dar si cele mai bune echipe de Liga I.
Printre care, spera Nicolae Robu, se va numara si Poli Timişoara...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.