Competitie auto pe circuitul de macadam de la Sag

Scris de Titus Balan | Publicat in 16.05.2012 08:10 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Timişoara - Sâmbătă 19 mai 2012, circuitul de macadam de la Şag va fi gazda unei competiţii auto inedite, desfăşurate în premieră în România, in memoriam Cuttaia Angelo.Comisia de Automobilism şi Karting Timiş (CAK) din cadrul ACR Timiş în colaborare cu clubul italian L'Auto Moto CArt Cross Angelo" organizează, pe pista de macadam special amenajată, situată pe partea stângă a DN 59 - E70, la ieşirea din localitatea Şag (pe sensul de mers spre Jebel), o competiţie în premieră în ţara noastră, după cum anunţă chiar organizatorii prin intermediul unui comunicat. Concursul automobilistic de Circuit Viteză pe macadam, denumit "Speed Trial Angelo Cup 2012", va avea loc între orele 10:00 - 21:00.

Echipajele ce se vor înscrie în concurs vor fi nevoite să respecte regulile după care se concurează în Campionatul de Automobilism al judeţului Timiş, acestea necesitând a avea doar pilot. Startul primului concurent este programat în jurul ore 12:00, termenul limită de prezentare pentru piloţi fiind cu o oră mai repede. Lungimea totală a traseului va avea 2700 de metri (trei ture a câte 900 de metri, cât măsoară lungimea circuitului), iar concurenţii vor avea la dispoziţie două manşe, în clasamentul final contând cea mai bună dintre acestea.
Dacă circuitul se dovedeşte "rezistent", piloţii vor fi nevoiţi să se dueleze direct, doi câte doi, având startul la 15 secunde distanţă.
Festivitatea de premiere va avea loc, la marginea pistei, în jurul orei 18:00.
Înscrierile se pot face până inclusiv în 17 mai, la sediul societăţii Universal Consulting aflată în Timişoara, Intrarea Doinei, nr. 1, sc. A, et. 3, ap. 14, iar informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0723.512.927 - Ladislau Giurisici, zilnic între orele 9:00 - 16:00.
ATENŢIE! Numărul maxim admişi în concurs este de 50 de echipaje.
"Acest concurs se desfăşoară IN MEMORIAM marelui pilot italian CUTTAIA ANGELO, iar Clubul Italian care în prezent îi poartă numele "L'AUTO MOTO CART CROSS ANGELO" şi care este patronat de fiul său CUTTAIA CLAUDIO a hotărât ca pentru acest concurs să pună în mod gratuit la dispoziţie pista cu toate facilităţile ei şi nu se va percepe taxă de înscriere" se precizează într-un comunicat emis de organizatorii competiţiei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.