Cupa Smiley la tenis de masa

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 05.08.2012 13:34 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Timişoara - CLUB 11 Timisoara organizeaza Cupa Smiley la tenis de masa - editia a 14-a, primul turneu national (de categorie A) din vestul tarii, in cadrul cadrul ligii AMATuR Romania, dupa o perioada de peste 2 ani de cind in Timisoara nu s-au mai organizat turnee nationale.
Ultimul turneu de categorie A s-a desfasurat in 2010, iar de atunci si pina in prezent singurele turnee de tenis de masa din Timisoara au fost turnee de tip B (turnee zonale si regionale), desfasurate in sala Club 11 Timisoara.
Denumirea oficiala a circuitului este AmaTuR ROMANIA. Circuitul este alcatuit dintr-un lant de turnee de tenis de masa, impartite in trei categorii: turnee de categorie A (nationale), turnee de categorie B (turnee locale, zonale), si un turneu A+ (turneu final), organizate pe intreaga durata a anului, in mai multe localitati ale tarii si pe mai multe nivele de reprezentare - locale, zonale si nationale, incheindu-se cu un Turneu Final.
Circuitul urmareste atragerea iubitorilor tenisului de masa, simpli pasionati sau fosti sportivi de performanta care doresc sa-l practice in mod organizat, la nivel local sau national. Totodata, creeaza posibilitatea unor intalniri ale celor mai buni participanti amatori cu jucatori legitimati de nivel apropiat.
La turnee poate participa, cu drepturi depline, orice persoana legitimata sau nelegitimata, care are statut de jucator amator sau avansat.
La editia din acest an a turneului de la Timisoara si-au anuntat prezenta peste 100 de practicanti ai acestui sport din tara, fosti jucatori de performanta in ligile superioare, dar si sportivi din China, Germania si Ungaria.
Competitia se va desfasura in data de 11 august 2012, de la ora 10, in sala Mircea Albu - C.S.S. Bega Timisoara, din Calea Circumvalatiunii, si va avea doua sectiuni, Open si Amatori. Inscrierile se pot face pana in data de 10.08.2012 (Club 11 Timisoara, Bogdan Danescu - tel: 0722.54.22.32). Castigatorilor li se vor oferi cupe, medalii, diplome si materiale sportive.

Mai multe detalii despre circuitul AMATuR si regulamentul complet, pe www.tenisdemasa.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.