DanceMasters, competitie Internationala de nivel mondial

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 31.03.2016 06:15 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Iubitorii dansului sportiv sunt invitati la  cel mai titrat eveniment de acest gen din Romania.
DanceMasters se pregateşte de cea de-a 13-a ediţie.
Evenimentul va avea loc la Sala Polivalenta din Bucureşti, in perioada 1-3 aprilie 2016.
Ziua de 1 aprilie va fi dedicata in intregime competiţiilor naţionale, iar zilele de 2 si 3 aprilie vor fi dedicate intrecerilor internaţionale.Competiţie anuala in calendarul WDSF şi FRDS, in 2016 cu licenţe Standard & Latin World Open şi WDSF Open, iniţiata in 2004 de catre Virgil Grigore (Clubul Sportiv Pas in Doi), Bogdan Paun si Gheorghe Raducan (Phoenix Dance Club).

In cele trei zile intregi de concursuri, intre 1-3 aprilie, la Sala Polivalenta, se aşteapta 2.000 de dansatori din peste 20 de ţari.
Sambata 2 aprilie şi duminica 3 aprilie, de la ora 19,30 au loc Galele DanceMasters unde vor straluci in finale cei mai buni dansatori, standard şi latino.

Program:
Vineri 1 aprilie 9:00 – 21:30 competiţii naţionale;
Sambata 2 aprilie 9:00 – 23:00, cu Gale de la 19:30 competiţii internaţionale;
Duminica 3 aprilie 9:00 – 23:00, cu Gale de la 19:30 competiţii internaţionale.

Organizatorii continua invitaţia lansata iubitorilor de dans care nu au statut de sportiv (nu deţin carnet de dansator la un club de dans sportiv), sa participe intr-o competiţie de vals vienez dedicat 100% amatorilor.
Trofeul poarta numele lui Titus Munteanu, regizor, realizator TV, un mare cautator de talente, o personalitate a televiziunii şi un adevarat susţinator al dansului sportiv din ţara noastra, in trecut avand functia si de vicepresedinte de onoare FRDS.Accesul se va face pe baza de bilet cu loc, atat pentru adulţi cat şi pentru copii (copiii beneficiaza de bilet cu reducere).
Biletele in sala şi pentru mesele din Zona VIP din jurul ringului de dans pot fi procurate prin reţeaua Myticket si pe www.myticket.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.