Dans artistic la Timisoara, interpersonal, intercultural si interetnic...

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 30.04.2015 12:18 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

In  1-2 mai 2015, Romanian Championships for Artistic Dance’s Open to the World va avea loc la Complexul Senator – Pavilion Expovest, in Timişoara, incepand cu ora 09:00, in fiecare dintre cele doua zile, concurs organizat de Asociatia Cultural Sportiva “ROK ART”, in parteneriat WADF (World Artistic Dance Federation).
La eveniment,  participa sportivi din Romania, Serbia, Muntenegru, Italia, Bulgaria şi Polonia.
Au confirmat participarea 802 sportivi, la 4 categorii de varsta, 5 categorii de participare si 15 genuri de dans.

Concursul are ca obiectiv general valorificarea potentialului artistic si sportiv al participantilor, capacitatea lor de a exprima senzatii, sentimente, prin arta miscarii intr-un context  muzical si sportiv.
Pe langa caracterul competitional, se urmareste si cel legat de generarea unei comunicari interpersonale la nivel intercultural si interetnic.
Concursul va fi structurat pe mai multe categorii de varsta si genuri de dans, astfel categoriile de participare a concurentilor vor fi formate din solo, duo, cupluri, grupuri mici si  formatii pana in 24 de membri.
Genurile de dans la care se va concura sunt Ballet, Modern/Contemporary,  Folk Ethnic, Jazz, Tip –Tap, Ballroom Show, Break, Caribbean/Latin, Dance Show, Disco Dance, Disco Freestyle Electric, Fantasy, Free-Show, Funky, Hip-Hop, Sports Rocky, Street -Dance Revue, Techno Dance.

Vor fi oferite tuturor participantilor la concurs diplome pentru participare.
Ocupantilor locurilor I, II si III, la fiecare categorie de varsta/gen de dans se vor decerna diplome, medalii si trofee.
Jurizarea concursului va fi asigurata de arbitri din Romania, Serbia, Ungaria, Italia, Polonia, Franta, Bulgaria.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.