Derbyul Banatului: Cine va muri pe teren, acela va invinge

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 06.03.2013 19:18 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Timişoara - Antrenorul Valentin Velcea a declarat că echipele au şanse împărţite în meciul lui ACS Poli Timişoara cu UTA:

”Toată lumea aşteaptă cu nerăbdare să vadă parcursul echipei noastre. Greul promovării de-abia de vineri începe. Nu ne rămâne decât ideea şi obligaţia de a confirma că suntem o echipă ce merită să fie în Liga I. UTA-Poli va rămâne mereu derby. Sincer, se poate întâmpla orice. Important este să ne facem jocul nostru, unul care este în creştere. Avem un joc de calitate, am încredere că se va îmbunătăţi. Vreau să avem un joc eficient, pentru că fotbalul se joacă pe goluri, nu pe...bare. Avem uşoare indisponibilităţi, însă jucătorii în cauză se recuperează din punct de vedere medical. Cred că la ora jocului voi avea tot lotul valid, pentru a avea bătăi de cap în alegerea primului 11, viabil şi eficient. Marovic şi-a revenit. Dina şi Boldea au mai departe probleme cu contuziile suferite, dar mâine sau cel târziu va trebui să ştiu 100% din punct de vedere medical pe ce mă bazez la UTA”.

De cealaltă parte, la Arad, Radu Mărginean, singurul supravieţuitor de pe vremea duelurilor din Liga 1, a declarat că vizita lui ACS Poli e specială:

"Într-un astfel de meci nu mai contează decât ambiţia şi dorinţa de a câştiga. Cine va muri pe teren şi-şi va da inima pentru cele trei puncte, acela va învinge vineri".

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.