Dorinel Munteanu, antrenor cu 200 meciuri in Liga 1

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 11.12.2012 14:30 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Cele mai importante cifre ale etapei a 19-a, una deloc bogată în jubilee, vin dinspre trei antrenori. Dorinel Munteanu (SC Dinamo 1948 Bucureşti) a ajuns la 200 de meciuri ca antrenor principal în Liga I.
- Pe de altă parte, italianul Nicolo Napoli (CS Turnu Severin) devine primul tehnician străin care atinge suta de meciuri la nivelul primului nostru eşalon.
- Un alt tehnician, dar cu o mai mică experienţă, Adrian Szabo (FC Braşov), a suferit prima lui înfrângere. A bătut pe Steaua şi SC Vaslui şi a pierdut la CS Turnu Severin!
- FC Rapid Bucureşti şi FC Oţelul Galaţi s-au întâlnit pentru a 50-a oară în Liga I. Cu acest prilej, atacantul oaspeţilor, Pena, a izbutit prima lui „triplă” pe prima noastră scenă fotbalistică.
- FC CFR 1907 Cluj continuă să-şi menţină invincibilitatea în faţa FC Ceahlăul Piatra Neamţ şi după a 10-a confruntare. Tot neînvinsă, dar numai pe teren propriu, este şi CS Pandurii în faţa CS Gaz Metan, însă a primit primul gol al medieşenilor la Târgu Jiu, care de fapt a fost un autogol.(Comisia de Istorie şi Statistică a FRF)

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.