Dubla victorie pentru timisoreni la Campionatul Est European de Motocross

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 02.07.2014 17:17 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Etapa Campionatului Est European de Motocross (EEC-2014), desfaşurata in 28-29 iunie la Globare (Serbia), s-a incheiat cu o dubla victorie pentru timisorenii de la QuadRacing.

Razvan Irimescu a castigat iarasi podiumul EEC, dupa o cursa spectaculosa “roata la roata” in mansa a doua, care a incins atmosfera circuitului de la Globare.
Este a doua victorie a lui Razvan Irimescu in acest campionat est european, dupa victoria din etapa de la Buzau, pe care a obtinut-o in fata campionului Bulgariei, Martin Milev, sportivul cu care isi disputa in ultimii doi ani titlul de campion est european.

La finalul celei mai aplaudate si ovationate curse din aceasta etapa, Sebastian Bodea, si el sportiv al QuadRacing Timisoara, s-a clasat pe locul 2, invingandu-l pe campionul Serbiei, Milos Martinovic, care a ocupat locul 3.
Al treilea membru al echipei QuadRacing, Cosmin Sorban, a terminat cursa pe locul 5.
Astfel, QuadRacing Timisoara este singura echipa romaneasca cu doi sportivi pe podiumul etapei de la Globare, ocupand primele doua locuri si aducand puncte importante echipei Romaniei.

Teoretic, in acest moment, prin punctele acumulate, Razvan Irimescu nu mai are cum sa piarda titlul de Campion Est European la Motocross - clasa Quad, in sezonul competitional 2014.
De patru ori vicecampion est european si detinand 12 titluri de Campion National al Romaniei la motocross pana in prezent, Razvan Irimescu si-a propus in acest an sa demonstreze ca desi acest sport este slab finantat in Romania, cu talent si multa munca se poate face performanta la nivel european si ca motocrossul merita mai multa atentie si sprijin, datorita spectacolului pe care il ofera si publicului tot mai numeros care vine la astfel de competitii.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.