Echipaj timisorean puncteaza la raliuri de orientare

Scris de Titus Balan | Publicat in 02.07.2012 18:02 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Echipajul timişorean Giurisici/Nicoară a reuşit o nouă clasare "în puncte" la Cupa Centrală şi de Est la Raliuri de Orientare. Timişorenii au încheiat pe patru la Speed Trial - Proe Speciale, având şanse să încheie competiţia pe podium.

Timişorenii Marius Giurisici şi Adrian Nicoară au participat weekend-ul trecut la C.E.C. - Cupa Europei Centrale şi de Est la Raliuri de Orientare desfăşurat în Ungaria, la Orfu. Ajunsă la etapele cu numărul 5, respectiv 6, competiţia le-a rezervat românilor un bine-meritat loc 4 în clasamentul Speed Trial - probe speciale, puncte acordându-se pentru primele 6 locuri.
Echipajul bănăţean a concurat cu acelaşi număr ca în etapele precedente, schimbând maşina. Dacă numărul de concurs a fost tot 916, la cele două etape, Audi-ul A4 din etapele precedente a fost înlocuit cu un Seat Cordoba cu motor de 1,6 litri.
Datorită rezultatului bun obţinut în Ungaria, cei doi timişoreni se pot gândi la un loc pe podium la final de campionat, mai ales dacă ţinem cont de faptul că au mai rămas numai patru etape, din care două se vor desfăşura în România, la Satu Mare, ultimele două fiind programate în Slovacia.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.