Electrica Timisoara va reprezenta Romania la Finala Internationala Danone

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 17.07.2013 15:36 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

În ziua de 16 iulie a.c., la Centrul Tehnic al FRF de la Buftea, s-au rejucat semifinalele şi finala Cupei Hagi - Danone.

Semifinale

ASCS Interstar Sibiu - AS Sporting Juniorul Vaslui - 3-0 (neprezentare)
AS Electrica Timişoara - SCS FC CFR 1907 Cluj SA  2-1

Finala

AS Electrica Timişoara - ASCS Interstar Sibiu 2-1

Rejucarea meciurilor finale ale Cupei Hagi Danone a avut loc în urma hotărârii Comisiei de Disciplină a FRF şi a Comisiei de Recurs a FRF.
Organizatorii Cupei, împreună cu Comisia de Copii şi Juniori a FRF, au decis rejucarea meciurilor din fazele superioare ale Turneului Final al Cupei Hagi Danone, pentru stabilirea echipei care va reprezenta România la Danone Nations Cup 2013.
Decizia luată de Comisia de Disciplină a FRF a fost aceea de sancţionare a CSS Corabia cu pierderea tuturor meciurilor disputate la Turneul Final al Cupei Hagi Danone, de la Arad, între 31 mai şi 1 iunie 2013.
La nivel mondial, Danone Nations Cup este cea mai importantă competiţie fotbalistică pentru copiii sub 12 ani, susţinută de FIFA.
Electrica Timişoara va reprezenta România la Finala Internaţională Danone, la care vor participa 32 de ţări.
În toamnă, la Londra, între 5 şi 7 septembrie, jucătorii echipei noastre se vor întâlni cu marele fotbalist francez Zinedine Zidane, ambasadorul Danone Nations Cup.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.