Eu nu sunt VINOVAT de rezultatele proaste ale ROMANILOR la OLIMPIADA. Universul e de vina!...

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 23.08.2016 15:20 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Alin Petrache:

“Doresc sa imi asum in fata opiniei publice din Romania, ca presedinte al COSR, neindeplinirea obiectivului la aceasta editie a Jocurilor Olimpice – Rio 2016. (...)
In prima sedinta a Comitetului Executiv, personal, si sper ca intreaga echipa de conducere, sa ne depunem mandatul in fata celor ce ne-au ales, pentru ca analiza activitatii sa nu fie blocata din considerente ierarhice, de functie. (...)

Rezultatele de la Rio nu sunt decat o confirmare a realitatii sportului romanesc de astazi. Asa cum spuneam la alegerile COSR din 2014, masurile pompieristice, de heirup, chiar innobilate de eforturile extraordinare ale unor federatii, ale unor sportivi si ale unor antrenori de exceptie, nu pot duce la performante sistemice.

Nu o persoana, sau mai multe, fie ele alese sau numite, din structurile cluburilor sportive, ale federatiilor, ale COSR sau ale ministerului de resort pot, prin venirea sau prin plecarea lor, sa schimbe sistemul sportiv romanesc. O schimbare structurala nu tine de persoane, de functii sau organigrame”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.