Fotbal / ACS Poli vrea Coro(a)na

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 05.04.2013 18:14 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Timişoara - Locul 1 contra locul 2, ACS Poli - Corona Braşov, este capul de afiş al etapei a 20-a din Liga 2 Vest.

Brigada care va oficia la jocul ACS Poli Timişoara - Corona Braşov, programat sâmbătă, 6 aprilie, ora 11, va fi Sebastian Colţescu (Craiova) - Dorin Mudura (Oradea), Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu-Gheorghe). Rezervă: Sergiu Popa (Aiud).

Observatori: Zoltan Szekely (Baia Mare) şi Constantin Constantinescu (Slatina).

Antrenorul Valentin Velcea nu ştie dacă va putea conta pe Marco Enciu şi Ovidiu Petre, cei doi având probleme musculare, informează siteul oficial al clubului.
Tot o astfel de indisponibilitate are şi portarul Gherasim. În schimb, în calcule revin Marko Marovic şi Szabolcs Szekely. Totodată, juniorii Bărbuţ şi Bocşan s-au realăturat lotului după ce au fost la naţionala de juniori Under 18, pentru "dubla" amicală cu Finlanda.

Valentin Velcea a declarat în avanpremiera meciului: "Corona este o formaţie valoroasă, nu a fost întâmplător pe primul loc atâta vreme. Suntem pregătiţi din punct de vedere tehnic, tactic, moral, ca la fiecare joc. Suntem conştienţi de oportunitatea pe care o avem, ca prin trei puncte câştigate, să ne consolidăm prima poziţie. Va fi un meci de şase puncte, am lua un avantaj substanţial în cazul unei victorii".

În acest moment, ACS Poli este pe prima poziţie, cu 30 de puncte, în timp ce braşovenii sunt pe locul secund, cu două puncte mai puţin.
În tur, s-a înregistrat o remiză albă, 0-0.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.