Fotbal / Ripensia - Buzias 14-0!

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 22.09.2012 11:22 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Timişoara - Spectacol fotbalistic, vineri după-amiază, la partida dintre Ripensia Timişoara şi Avicola Buziaş, din campionatul municipal.
Iată cum a arătat meciul văzut de Sergiu Suciu, pe siteul Ripensiei. Încă din primul minut, galben-roşii au pornit tunurile, nou-venitul mijlocaş Michi reuşind o execuţie superbă de la nu mai puţin de 30 de metri distanţă de poartă. Hoţa a dublat avantajul în minutul 5, iar apoi a urmat sarabanda lui Boghian, care şi trecut în cont hat-trick-ul în doar 7 minute de joc. Popa, în minutul 17, a punctat pentru 6-0, reuşind o semifoarfecă de zile mari în urma centrării venite de la Nichitean. Următoarele două reuşite au venit tot de la Popa şi Boghian, iar Petrişor, în minutul 37, a închis tabela la 9-0 după primele 45 de minute.
Vârfurile de atac Boghian şi Nichitean le-au lăsat locurile lui Rudăreanu şi Mogoş, introduşi la startul celui de-al doilea mitan. Nu au trecut mai mult de 10 minute şi Popa şi-a completat hat-trick-ul, iar Mogoş, cu două reuşite frumoase, şi Petrişor, au dus scorul la 13-0. Ploaia de goluri începută în primul minut de joc s-a încheiat chiar în ultimul, când Rudăreanu şi-a trecut la rându-i numele pe lista marcatorilor.
Iată şi trupa introdusă în teren de Suciu şi Olariu: Mercescu – Hoţa, Uzun, Rumega, Petrişor-Năvala, Michi, Păscăleanu, Popa – Nichitean, Boghian.
Au mai intrat: Mogoş, Rudăreanu, Indic şi Mihai.
Pentru Ripi urmează o săptămână grea, cu două meciuri, la prima vedere, dificile. Mai întâi miercuri, începând cu ora 16:30, pe teren propriu, galben-roşii vor primi vizita divizionarei D Auto Timişoara, într-o partidă din tururile preliminare ale sezonului viitor de Cupa României, iar sâmbătă, de la 17, urmează deplasarea la Diniaş, unde va întâlni formaţia Diniăşanca II, echipă ce acumulează maximum de puncte în campionat după primele 3 etape.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.