Fotbal / S-a stabilit adversara Romaniei la barajul pentru Brazilia. Vezi cine e!

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 21.10.2013 15:18 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Sediul FIFA de la Zurich a gazduit tragerea la sorţi a jocurilor contand pentru play-off-ul de calificare, zona Europa, la turneul final al Cupei Mondiale FIFA 2014.
Pentru aceste meciuri s-au calificat opt echipe (Croaţia, Franţa, Grecia, Islanda, Portugalia, ROMANIA, Suedia şi Ucraina), care, in funcţie de poziţionarea in clasamentul FIFA-Coca-Cola, au fost imparţite in doua urne, respectandu-se ordinea din respectiva ierarhie: Portugalia (locul 14), Grecia (15), Croaţia (18), Ucraina (20), Franţa (21), Suedia (25), Romania (29) şi Islanda (46).
Tragerea la sorţi a insemnat imperecherea a cate unei naţionale din fiecare urna, cele doua bile urmand a fi plasate intr-o a treia urna, centrala.

Portugalia - Suedia
Grecia - Romania
Islanda - Croaţia
Ucraina - Franţa

Prima echipa extrasa din aceasta din urma urna va fi gazda jocului din cadrul primei manşe, programata in ziua de 15 noiembrie a.c.
Desigur, cea de-a doua reprezentativa extrasa va gazdui manşa secunda, ce va avea loc pe 19 noiembrie a.c.
Daca, dupa disputarea celor doua manşe, echipele se vor afla la egalitate perfecta, fara a fi intervenit departajarea pe baza golurilor marcate in deplasare, se vor juca doua reprize de prelungiri a cate 15 minute.
Se va califica echipa care, in aceste doua reprize, va marca mai multe goluri.
In cazul ca ambele combatante vor inscrie acelaşi numar de goluri, naţionala vizitatoare in cea de-a doua manşa va fi cea care se va califica la turneul final din Brazilia.
Daca in timpul acestor doua reprize nu se va marca vreun gol, se va trece la executarea loviturilor de departajare, conform Legilor Jocului.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.