FRF cauta antrenor pentru Centrul de Excelenta de la Timisoara

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 01.05.2015 12:36 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Una dintre acţiunile din planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului din Romania 2015-2020, aprobat de Adunarea Generala, implementarea proiectului de pregatire centralizata a juniorilor prin Centrele Regionale de Excelenţa, demareaza anul acesta prin deschiderea primelor doua centre, informeaza Federaţia Romana de Fotbal.

Din dorinţa ca fotbalul romanesc sa beneficieze de un proces transparent de selecţie, iar alegerea sa fie facuta obiectiv, Federaţia Romana de Fotbal ii invita pe antrenorii care doresc sa lucreze in centrele de excelenţa ale Federaţiei Romane de Fotbal, ce vor fi inaugurate in acest an la Targu Mureş şi Timişoara, sa trimita CV-urile lor.
Acestea trebuie expediate pe adresa de e-mail vlad.ungureanu@frf.ro pana pe data de 7 mai 2015.
 
Condiţiile minime obligatorii pentru candidaţi sunt sa fie posesori ai licenţei UEFA A sau UEFA A Elita Juniori, sa fi acumulat 5 ani de experienţa in activitatea de la nivel de juniori, sa aiba cunoştinţe de lucru cu computerul, sa vorbeasca o limba straina (engleza).
 
Cei aleşi de Comisia Tehnica a FRF prezidata de Anghel Iordanescu vor trebui sa lucreze full-time intr-unul din cele doua Centre de Excelenţa.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.