GENERALII ARMATEI ROMANE vor o STEAUA BUCURESTI ca pe vremea lui CEAUSESCU? Cu TAXELE si IMPOZITELE ROMANILOR?...

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 05.04.2017 12:03 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Traian Basescu:

Greu de inteles ce vor generalii
Armata a declansat un razboi crancen in justitie cu Gigi Becali si echipa lui de fotbal. Obiectivul declarat fiind acela de a infiinta o noua echipa a armatei care sa recupereze gloria din vremea CCA-ului lui Voinescu, Toma, Constantin, Apolzan, Sorin Avram, Pavlovici, Cacoveanu sau Creiniceanu si a Stelei lui Duckadam, Lacatus, Belodedici, Piturca, Boloni, Iovan, Bumbescu, Balan, Majearu, Balint sau Iordanescu.
Si care ar fi obiectivul? O noua echipa departamentala? Asta nu se poate in fotbalul profesionist.
Cred cumva generalii ca vor mai putea transfera fotbalisti prin incorporare sau dandu-le grade militare la apelul de seara? Nici asta nu se mai poate.
Pana una alta, ce au reusit generalii a fost sa stearga din fotbalul european numele respectat si de traditie “Steaua Bucuresti”. Pentru isprava asta eu v-as cam imputina stelele de pe umeri domnilor generali.
Oare nu se gaseste un om lucid (Seful Statului Major al Armatei sau Ministrul Apararii) care sa le spuna generalilor rosi de pasiunea reinfiintarii unei echipe de fotbal ca problemele lor sunt legate apararea tarii, de dotarea armatei, de situatia trupelor din Afganistan, de situatia de securitate din Marea Neagra sau de la frontiera de Nord si de Est?
Armata trebuie sa inteleaga faptul ca fotbalul bugetar s-a incheiat si ca fotbalul de performanta a devenit o afacere privata.
A…Nu va place farfaraua Gigi Becali ? Nici mie, dar asta este alta socoteala…pana una alta, el finanteaza echipa din banii lui si nu de la bugetul de stat”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.