Hai la milongas la Timisoara Tango Festival Marathon

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 25.04.2015 10:10 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

In perioada 14 – 17 mai 2015 se desfasoara cea de a treia editie a Festivalului International de Tango Argentinian – „Timisoara Tango Festival Marathon”, la care vor participa dansatori profesionisti si amatori din Italia, Germania, Slovacia, Serbia, Ungaria, Rusia, Romania si Argentina.
Evenimentul este unul de anvergura, cu rezonanta marcanta atat in tara, cat si in plan international, fiind organizat de Scoala de Tango Argentinian „Tango Embrace”, din cadrul Asociatiei „Art Embrace”, cu sprijinul Consiliului Judetean Timis si a Consiliului Local Timisoara.
Vizibilitatea europeana a evenimentului este facilitata de cooptarea artistilor Ivan Terrazas si Sara Grdan (Croatia), Kicsi Csongor si Laura Iaru (Romania) si, mai ales, a invitatilor speciali Sebastian Jimenez si Maria Ines Bogado (Argentina).
Surpriza va fi participarea artistilor Sebastian Jimenez si Maria Ines Bogado (Argentina), campioni mondiali ai categoriei Tango Salon in 2010 prin seminarii si demonstratii.

Agenda celor patru zile de festival cuprinde atat seminarii (la care pot participa persoane cu minime cunostinte de tango), cat si milongas (petreceri).
La petrecerile de tango argentinian care se vor desfasura la Sala Vieneza (str. Ady Endre nr. 11), in fiecare seara a festivalului incepand cu ora 22:00 vor evolua in minunate demonstratii marii artisti internationali, muzica fiind asigurata de cei 8 DJ’s invitati din Roma, Belgrad, Budapesta si Romania.
 
Programul evenimentului poate fi gasit pe site-ul festivalului: www.timisoaratangofestival.com

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.