HCM Poli incepe noul sezon odata cu scoala

Scris de Titus Balan | Publicat in 28.06.2012 18:11 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Liga Naţională de handbal masculin debutează cu un nou sezon la început de toamnă. Adunarea Generală a Federaţiei Române de Handbal a stabilit ca dată de debut pentru cea mai importantă competiţie de handbal masculin din România, ziua de 15 septembrie,HCM Poli urmând a da piept în primul meci cu CSM Bucureşti, în deplasare.

Noul sezon al Ligii Naţionale de handbal masculin va debuta în data de 15 septembrie 2012, conform deciziei luate de Adunarea Generală a Federaţiei Române de Handbal. În prima rundă a competiţiei, HCM Politehnica Timişoara va evolua în deplasare la CSM Bucureşti. Cea de-a doua etapă aduce primul meci extrem de important pentru alb-violeţi, în 22 septembrie, aceştia urmând a disputa derby-ul Banatului cu vecina CS Caraş Severin, partida urmând să aibă loc în sala “Constantin Jude” din Timişoara.
Programarea datelor complete stabilite pentru acest tur de campionat este următoarea: 15, 22 şi 29 septembrie, 6, 13 şi 20 octombrie, 10, 17 şi 24 noiembrie, respective 1 şi 8 decembrie 2012. Returul va avea patru etape în lunile: februarie şi martie, două în aprilie şi una în luna mai a anului viitor.
În cadrul aceleiaşi şedinţe, Adunarea generală a FRH a hotărât ca numărul maxim de jucători străini, care să fie folosit de un club să crească de la trei la cinci. În prezent, HCM Politehnica Timişoara are trei jucători din afara graniţelor: portarul Milan Djuricin, interul Gorijan Spahic şi pivotul Dragan Mrakic, anunţă site-ul oficial al bănăţenilor.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.