HCM Poli si-a stabilit programul de pregatire

Scris de Titus Balan | Publicat in 14.06.2012 09:54 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Handbaliştilor Politehnicii Timişoara li s-a stabilit programul de pregătire pentru această vară, reunirea lotului fiind programată pentru 16 iulie, la Timişoara. Sportivii vor beneficia de două cantonamente, unul în Ungaria, iar cel de-al doilea la Băile Herculane.

Conducerea clubului de handbal Politehnica Municipal Timişoara a stabilit programul de pregătire pentru această vară, băieţii HCM-ului urmând a se reuni în data de 16 iulie, tot atunci fiind programată şi vizita medicală. Tot pentru perioada inter-competiţională au fost stabilite şi două cantonamente, primul stagiu fiind în Ungaria, în perioada 23 - 27 iulie, la Bekescsaba, iar cel de-al doilea la Băile Herculane, între 30 iulie şi 8 august.
Începând cu 10 august Poli începe disputarea jocurilor amicale, atât acasă cât şi în deplasare, între 17 şi 19 august băieţii fiind prezenţi la un pouternic turneu la Novi Sad, unde vor fi prezente
echipe din Serbia, Croaţia şi Ungaria.
Nici Turneul "Cupa Politehnica" nu a fost ignorat, în acest an fiind stabilit pentru 31 august - 1 septembrie. Echipele invitate până în prezent fiind tradiţionalul adversar bănăţean CS Caraş-Severin, dar şi sârbii de la Partizan Belgrad. Conducerea clubului de pe Bega încearca aducerea unui adversar din Ungaria pentru cel de-al patrulea loc de la acest turneu devenit tradiţie în Banat. Datele acestui program pot suferi modificări în funcţie de stabilirea datei de start a noului sezon competiţional, informează site-ul oficial al alb-violeţilor.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.