Iancu arata calea corecta la toata Timisoara

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 23.04.2012 22:14 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Timişoara - Marian Iancu, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Politehnica Timisoara a hotărât "ca este bine ca fotbalul alb-violet si anume clubul Politehnica Timisoara sa revina la forma initiala si anume la asociatia non-profit,continuatoarea istoriei si a palmaresului incepand cu anul 1991, impreuna cu societatea pe actiuni infiintata de aceasta in anul 2002, si anume Fotbal Club Politehnica 2002 Timisoara". 

Şi continuă: "Inceputul va fi greu, vom vedea din ce liga vom porni, vom vedea cine se va alatura acestui brand. Cu certitudine, vom invita Universitatea Politehnica, parinte al clubului alb-violet. Vom transfera copiii, juniorii, cat si tinerii care vor asigura participarea in competitii. Vom pune la dispozitie logistica de care dispunem, iar cu rabdare, probabil, Poli va redeveni ceea ce a fost. Reactivarea ASFC Politehnica Timisoara si a afiliatilor ei, societati pe actiuni, va face sa renasca simbolul original, incarcat de istoria nealtoita a celor 90 de ani de cand s-a nascut.
Tot Marian Iancu consideră că este obligat "ca fiind in cunostinta de cauza, sa initiez calea corecta pe care trebuie sa o urmeze fanii si cei care sunt atasati acestui club. Cu sau fara noi, suntem de acord cu sloganul Obligatoriu, inainte!. Dar cine? Cati mai sunteti? Putini sau multi, mergeti acasa si spuneti parintilor si acestia la randul lor bunicilor vostri ca acest oras trebuie sa renasca, sa iasa din adormire. Se impune o noua dinamica, pornita dintr-un suflet tanar, desi matur, educat si antrenat in mediul studentesc. Pe 10 iunie aveti cu totii sansa sa aduceti in fruntea comunitatii un om pe care cu drag il puteti considera ruda de prim rang al celor care au dat viata clubului alb-violet. Veti avea garantia unui devotament parintesc si o responsabilitate cu adevarat asumata public. Pentru cei care se vor grabi sa ne judece, ii linistesc si le transmit ca facem doar politica lui Poli!"

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.