Ionel Dodoc, inca un an la BC Timisoara

Scris de Titus Balan | Publicat in 04.06.2012 19:08 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Deşi a terminat sezonul competiţional pe locul secund în campionat, fiind şi finalistă a Cupei României, BC Timişoara nu reuşeşte să păstreze întregul lot pentru a încerca prima poziţie în viitorul sezon, Ionel Dodoc fiind unul dintre puţinii baschetbalişticare a confirmat rămânerea pe Bega şi pentru următoarea stagiune.

Ultimul ”acontat” de BC Timişoara, pentru viitorul sezon al baschetului românesc, este fostul şi actualul jucător al ”Leilor din Banat” - Ionel Dodoc. Fostul echipier al Universităţii Craiova, dar şi campion naţional de cinci ori cu CSU Ploieşti înainte de a evolua în Oltenia, Dodoc a semnat un nou contract cu echipa de pe Bega. Valabilitatea actualului angajament este de un an, după ce jucătorul în vârstă de 27 de ani a bifat deja un sezon, recent încheiat, pentru BC Timişoara, formaţie la care a sosit în vara anului trecut.
“Dodoc este un jucător util, care ne poate ajuta şi sezonul viitor. Se pregăteşte foarte bine la antrenamente şi sper ca sezonul să evolueze şi mai multe minute” - a declarat pe site-ul oficial al ”Leilor” Predrag Badnjarevic, antrenorul BC Timişoara.
Baschetbalistul originar din Ploieşti a purtat în prima parte a campionatului numărul 11 pe echipamentul de joc, în timp ce în returul campionatului şi-a ”adjudecat” numărul 22.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.