Jandarmii lui Glad Voievod i-a scandalizat pe druckeri

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 26.03.2013 16:22 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Timişoara - Referitor la un articol publicat în data de 25 martie 2013 pe un portal online de ştiri, care cuprinde declaraţii făcute de lt. col. Daniela Stanciu, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod” Timişoara, Asociaţia Suporterilor Timişoreni „Druckeria” consideră că nu fac altceva decât să prejudicieze gratuit imaginea creată de suporterii timişoreni:

"Incoerenţa din declaraţia lt. col. Stanciu, potrivit căreia „ASU Politehnica Timişoara are o parte din vechea galerie a lui Poli şi ei sunt un pic mai…  Aşa au fost întotdeauna” aduce un prejudiciu de imagine sutelor de spectatori prezenţi în fiecare săptămână pe stadionul „Ştiinţa” sau pe terenurile din judeţ. Considerăm că locotenent-colonelul Stanciu nu ar trebui să-şi poate permită, prin prisma funcţiei pe care o ocupă, să îşi prezinte nelămuririle personale în presă, în cadrul unui dialog oficial cu un reprezentant al mass-media. De asemenea, tot în cadrul aceluiaşi articol lt.col. Stanciu a făcut şi alte aprecieri defăimătoare la adresa suporterilor Politehnicii – „S-au luat măsuri suplimentare ca să se evite situaţiile de scandal, că ei de obicei provoacă scandal şi uite că s-a adeverit prin introducerea acelor fumigene”. Aprecierea situaţiei, catalogarea acesteia ca fiind una „de scandal” şi rezolvarea ei prin mijloace legale ar trebui să rămână la latitudinea forţelor de ordine prezente la locul disputării partidei şi nu ar trebui în nici un caz făcută de către un purtător de cuvânt, în numele instituţiei pe care o reprezintă".

Asociaţia Suporterilor Timişoreni „Druckeria” consideră că declaraţiile oficiale ale lt. col. Stanciu, făcute într-un articol apărut în mass-media locală, sunt  "confuze, incoerente şi complet deplasate, şi fără nici o bază, atât legală, cât şi deontologică".
Şi asta în condiţiile în care pe tot parcursul turului Ligii a V-a Timiş, suporterii ASU Politehnica au avut un comportament exemplar în toate privinţele, fie că a fost vorba de relaţia cu localnicii bănăţeni ai satelor vizitate sau de curăţenia lăsată în jurul terenurilor după terminarea jocurilor.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.