Lupta pentru un loc la faza finala a Campionatului Universitar de minifotbal

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 08.04.2014 18:39 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Timişoara - Pe data de 9 aprilie se va desfaşura ultima etapa a Campionatului Universitar de Minifotbal - grupa D, competiţie in care Timişoara este angrenata cu toate cele 4 universitaţi de stat.

Ajuns la cea de-a IV-a ediţie, Campionatul Universitar de Minifotbal organizat de Asociaţia Student Sport, se apropie de faza finala.
Cea de-a V-a etapa a grupei D va avea loc miercuri, 9 aprilie, la Baza sportiva nr. 1 a Universitaţii Politehnica din Timişoara.
Universitaţile din zona Banatului vor disputa meciurile ultimei etape dupa urmatorul program:
12:00 – USAMVB Timişoara vs. Universitatea de Vest din Timişoara
13:00 –  UMF Timişoara vs. Universitatea Politehnica Timişoara.

Partida dintre Universitatea de Vest Vasile Goldiş din Arad şi Universitatea din Oradea s-a jucat in devans, victoria aparţinandu-le oradenilor, scor 2-0.
Universitatea de Vest din Timişoara a reuşit sa-şi asigure calificarea la turneul final, ce va avea loc in perioada 4-7 mai, la Braşov.
Meciul decisiv pentru a doua echipa calificata se va da intre Universitatea de Medicina şi Farmacie din Timişoara şi Universitatea Politehnica din Timişoara.
Inaintea ultimei etape, UMF Timişoara se afla pe poziţia a treia in clasamentul grupei, avand 7 puncte, in timp ce Politehnica ocupa cea de-a doua poziţie, acumuland un total de 9 puncte. 

Anul acesta, in cadrul Campionatului Universitar de Minifotbal au fost angrenate in total 23 de universitaţi din intreaga ţara.
Cele mai bune opt echipe vor fi prezente la faza finala pentru a-şi disputa titlul de campioana universitara.
Pe langa Universitatea de Vest din Timişoara, şi-au mai asigurat un loc la turneul final şi echipele universitaţilor ”Petru Maior” din Targu Mureş, Politehnica din Bucureşti, Academia de Poliţie din Bucureşti şi Universitatea ”Al. I. Cuza” din Iaşi.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.