Marian Iancu da o noua palma suporterilor alb-violeti

Scris de Titus Balan | Publicat in 14.05.2012 15:56 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Luni, in cadrul Adunarii Generale desfasurate la Casa Fotbalului, din Bucuresti, finantatorul Politehnicii Timisoara - Marian Iancu - a fost declarat persona non-grata in fotbalul mioritic. In seara aceleiasi zile, boss-ul BkP avea sa anunte,printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, faptul ca a retras dosarul de licentiere pentru Liga I, urmand ca alb-violetii sa evolueze in continuare, in cel mai bun caz, in esalonul secund. Iancu mai anunta, prin intermediul acestui comunicat, faptul ca toata lumea isi va primi restantele financiare, inclusiv angajatii clubului banatean, care sunt neplatiti de luni de zile. 

Va prezentam in continuare comunicatul emis de finantatorul Politehnicii Timisoara, Marian Iancu:
"1. Politehnica Timisoara a votat impotriva dezafilierii Craiovei.
2. Consider hotararea de a fi declarat „persona non grata”, sustinuta de opinile si declaratiile mele, ca fiind una corecta.
3. Consider declaratia lui Mircea Sandu corecta, atunci cand spune ca nu fac parte din „familia” fotbalului romanesc. Dar sa nu uite ca fara compromisuri, fara ajutor, fara sa trucam meciuri, timp de patru ani am fost in elita campionatului si de multe ori l-am dominat categoric.
4. Am renuntat la procesul de licentiere pentru ca in mod evident nu indeplineam conditiile impuse. Nu sunt pregatit sa cersesc mila Federatiei si, din cate stiu eu, nici Timisoara n-ar accepta asemenea lucruri. Mesajul pentru jucatorii legitimati la clubul nostru este ca aceia care merita vor merge la echipe mari din Liga I, cei care mai au de muncit sa faca dovada valorii lor vor fi in competitie in liga a doua, iar tinerii vor avea parte de toate conditiile sa se pregateasca pentru performanta. Fiecare isi va primi banii cuveniti si va fi respectat de club asa cum si el o face. Clubul are capacitatea de a-si achita obligatiile, inclusiv cele fata de angajati, precum si taxele si impozitele aferente, asa cum am facut-o intotdeauna.
5. Nu accept sfaturi sau ordine de la Orza in ceea ce priveste palmaresul, si mai ales acelea pe care trebuia sa le transmita lui Ciuhandu in 2001, 2002, 2003 si asa mai departe.
6. Eu, ca si persoana fizica, voi face pasul inapoi din fotbal. Voi stabili persoana care va primi mandat sa-i contacteze pe cei de la Universitatea Politehnica, pe domnul Boit si membrii fondatori ai ASFC pentru ca impreuna sa reactiveze juridic societatea pe actiuni Politehnica Timisoara 2002. Le voi transmite documentele originale prin care aceasta societate este continuatoarea de drept a traditiei fotbalului alb-violet, iar grupul BKP va sponsoriza inceputul noii activitati pana cand aceasta entitate se va putea sustine singura in competitii. Le vom pune la dispozitie toata logistica pe care o avem, suntem siguri ca si Universitatea Politehnica ne va sustine in acelasi mod. Se va beneficia de aportul tinerilor jucatori pe care i-am crescut si vor fi crescuti in spiritul competitiei la cel mai inalt nivel. Cel care va conduce noua entitate va trebui sa dobandeasca regulamentar drept de joc la diferite nivele competitionale.
7. Pentru ca toate acestea sa fie posibile, trebuie ca Universitatea Politehnica, ASFC, cat si clubul de fotbal Politehnica Timisoara sa fie sustinute cu sufletul de un om. Stiti voi care!"

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.